BOMBASTIČNI INTERVJU - TRAMP SE VRAĆA I PRE 2024?! Najavio kandidaturu za novu visoku funkciju u SAD i otkrio sa kim više nikad neće ići na večeru!

Autor: Republika

Svet

05.06.2021

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik SAD Donald Tramp nagovestio je da postoji mogućnost da se sledeće godine kandiduje za predsedavajućeg Predstavničkog doma Kongresa SAD.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

On je tokom gostovanja u radijskoj emisiji koju vodi Vejn Alin Rut rekao da bi to bila "zanimljiva ideja".

Ideju je u februaru plasirao Trampov bivši savetnik Stiv Benon, a čini se da ona sada nije strana ni samom bivšem lideru SAD, koji bi, kako navode američki mediji, lako mogao da smakne s pozicije čuvenu Nensi Pelosi, aktuelnu šeficu donjeg doma Kongresa i jednu od svojih najljućih protivnica i kritičarki. 

Takođe, osvrnuo se i na komentare da bi mogao da postane predsedavajući Senata (prim. aut. gornji dom Senata).       

- To je interesantno. Da, znate da jeste. Ali, znate šta? Vaša ideja je možda bolja. Vrlo zanimljivo (prim. aut. da vodi donji dom) - prokomentarisao je Tramp tokom gostovanja u emisiji.

Nekadašnji predsednik SAD je nakon što je izgubio predsedničke izbore povremeno davao izjave o svojoj političkoj budućnosti. Jedna od izjava bila je da postoji mogućnost da se popnovo kandiduje na predsedničkim izborima i to 2024. godine.

Komentarišući produženje zabrane korišćenja "Fejsbuka" za dve godine, Tramp je istakao da "neće više biti večera sa osnivačem te kompanije Markom Zakerbergom i njegovom suprugom", te da će sastanci od sada biti "isključivo poslovni", preneo je "Sputnjik".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading