VOZIM POLOVAN AUTO, ŽIVIM KAO PODSTANAR, A ZASLUŽILA SAM LUKSUZ: Samo zbog VAS je Jovana Jeremić odbila platu od 250.000 dinara!

Autor: Republika.rs

Zabava

04.06.2021

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana je zbog svog naroda odbila priliku koja se ne odbija!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Uspešno je opet šokirala sve!

Voditeljka Jovana Jeremić odbila je ponudu jedne televizije i platu od 250.000 dinara mesečno, jer je u pitanju kablovska televizija, a njen cilj je emisija na nacionalnoj frekvenciji.

Sada je potvrdila koliko joj je ponuđeno, ali i otkrila da "nije u redu da živi kako živi" s obzirom da je digla gledanost Hepiju.

- Odlučila sam da odbijem platu od 250.000 dinara. Meni plata nije presudna, ali jeste važna. Od svega toga, najvažnije je da ja ostanem dosledna sebi i svojim gledaocima. To znači da budem glas naroda u svojim emisijama, da budu zastupljene patriotske teme, da se ekranizuju nepravde običnog čoveka, jer sam novinar koji sluša i čuje patnju naroda- rekla je Jovana i dodala:

 

 

- Važno je i da televizija na koju idem ima nacionalnu frekvenciju, jer će tu moći da se čuje glas naroda kroz mene. Znam u životu šta mogu da doprinesem televiziji na kojoj radim, jer se sve u šoubizu meri kroz novac.

 

 

- Živim kao podstanar, vozim polovan automobil. Nisam zaslužila da posle tolikog šera na toj televiziji živim takvim životom. Hoću da živim luskuznim životom, zaslužila sam- rekla je Jovana Jeremić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Aleks

04.06.2021 14:57

Čime je ona zaslužila luksuz? Vrckanjem i vrskanjem?

Ivana

04.06.2021 15:57

Koliko je radila toliko je i zaradila. Nije znala ni kako se troši novac.

Boba

04.06.2021 17:06

A po čemu si zaslužula luxuzan život ? Po prosečnoj pameti i lepoti ?! Takođe, obrazovanih ima koliko hoćeš. Ili što si, istina, podigla rejting gledanja ?

Lala

04.06.2021 17:44

Malo se precenjuje. Kakva je osoba videli smo po načinu na koji je napustila Marića.