JOVANA JEREMIĆ ODBILA PONUDU OD 250.000 DINARA: Otkrila kada će se znati na koju televiziju prelazi!

Autor:

Zabava

03.06.2021

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O novom angažmanu Jovane Jeremić nakon otkaza na "Happy" televiziji i dalje se priča.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Ponude samo pljušte... Jovana Jeremić

Voditeljka još uvek zvanično nije potvrdila u kojoj medijskoj kući će da nastavi svoj rad, ali je zato samouvereno poručila da ponude pršte sa svih strana i da ona neće odluku doneti tako što će odabrati najveću sumu. 

Jedna od njih stiže, kako prenosi "Kurir" od kablovske televizije koja "maloj koja čini čuda" nudi 250.000 dinara mesečno. Kako otkriva izvor, čelni ljudi ovog medija su obavili razgovor sa Jeremićkom, ali je ona tu ponudu juče zvanično odbila. Kolegama se ljubazno zahvalila na ponudi, ali njen cilj je televizija s nacionalnom frekvencijom. A kako se spekuliše, od septembra će to biti "Pink" televizija". 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Odbija male televizije i velike plate... Jovana

Ovim povodom oglasila se Jovana koja tvrdi da će sledeće nedelje pasti konačna odluka:

- Što se ponuda tiče, one stižu sa svih strana. Polako ću sesti i uzeti sve u razmatranje kad se vratim iz Vrnjačke Banje gde me je lekar poslao zbog ogromnog stresa i uaple koju imam. Ja sam žena koja tačno zna šta hoće. Ono u čemu sam najbolja je informativni program "Vikend jutro" kojem sam dala lični pečat i ostvarila najviše rekorde gledanosti u Srbiji. Sve ponude su tu, a ja sedam na miru od ponedeljka i detaljno sve razmatram- objasnila je voditeljka za "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading