Ražnatovići POTROŠILI BOGATSVO za Željkov rođendan: Anastasija NIJE ŠTEDELA, za poklon ISKEŠIRALA 2000. evra!

Autor:

Zabava

03.06.2021

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Ražnatović potrudila se da Željkov rođendan bude prava bajka.

RepublikaFoto: Republika/Dušan Lukić
Anastasija Ražnatović

Porodica Ražnatović u poslednjih nekoliko nedelja je u konstantnom svečarskom raspoloženju. Posle proslave rođendana Cecinog dećka Bogdana, usledilo je rođendan Anastasije Ražnatović i dok se čeka rođendan folk dive Cece, na listi proslava posebno mesto zauzima dan kada je na svet došao sin Veljka i Bogane Ražnatovića.

Poznati po velikim porodičnim proslavama i ovaj put svi ukućani su se uključili u organizaciju kako bi sve bilo na nivou koji zahteva prvi rođendan naslednika lose.

Unuk i mezimac Cece Ražnatović, Željko danas je napunio godinu dana, a gala proslava koštala je Ražnatovićeve pozamnu svotu novca.

Kako domaći mediji prenose, baka Ceca nije štedela kada je njen unuk i pitanju, pa je ova žurka samo jedan od poklona koje je darovala.

RepublikaFoto: Republika/Dušan Lukić
Anastasija Ražnatović

- Ceca je jako vezana za malog Željka. Sve slobodno vreme koristi kako bi bila sa njim. Uživa u njegovom odrastanju, jer je on njen život - kaže izvor i dodaje: 

- Ceca je Željku spremila nekoliko poklona, jer ovo je prvi rođendan. Cela proslava se snima jer ona želi da i on vidi sve to kada proraste i da ima uspomenu. Za žurku je izdvojila više od 15.000 evra - otkriva izvor za Alo.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Ceca Ražnatović

I mlada tetka Anastasija Ražnatović ne krije koliko obožava bratanca, pa se tako i ona za Željkov rođendan, isprsila posebnim poklonom, koji kako domaći mediji prenose košta 2000evra. Radi se o skupocenom ručno rađenom medaljonu koji ima izgraviranu posvetu. Anastasija je pored ovog poklona svog mezimca obradovala i sa luksuznim igračkama koje odgovaraju njegovom uzrastu.

- Ona je danima razmišljala šta bi to bilo najbolje za njega, a da opet bude za ceo život, pa je tako u razgovoru sa svojim dečkom došla na ideju da mu poruči medaljon na kome su ugravirani njegovi inicijali, datum prvog rođendana i poruka "voli te tetka" otkrio je izvor za Alo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading