(FOTO) OSVANULA FOTKA IZ PROŠLOSTI ANE BEKUTE: Pevačica neprepoznatljiva, a jedan detalj ŠOKIRAO je sve!

Autor: Republika.rs

Zabava

03.06.2021

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li se sećate ovoga?

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ana Bekuta menjala je svoj lični opis...

Ana Bekuta na muzičkoj sceni pojavila se osamdesetih godina, kada je srca publike osvojila pesmom “Ja nisam rođenda da živim sada”.

Vrlo brzo nakon toga krenula je da pravi hit za hitom i time vrlo brzo dostigla slavu širom Jugoslavije. Kroz godine, pevačica je menjala svoj izgled, a što će za mnoge biti šok je i podsećanje na činjenicu da  je jedno vreme bila i crvenokosa. Naime, Bekuta je na svom Instagram profilu objavila sliku pre mnogo godina, a potom se prisetila kako je izgledalo odrastati u njeno vreme:

 

 

-Dok je nastajala ova fotografija, 1995. godine, mnogi od vas su bili u porodilištu, obdaništu, a neki tek u planu. Neki ni u planu. Dok mnogi iz moje generacije žale vas koji niste rođeni ranije, ja često mislim potpuno suprotno. Svet bez ratova, sankcija, straha i strepnje je vaš. Uživajte u svojim lepim godinama, svojoj mladosti i svemu što vam pruža život, dragi moji milenijalci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading