(FOTO) PANIKA PRED ROĐENDAN MALOG ŽELJKA: Izgubljeni delovi DEKORACIJE, SVI SE BACILI U POTRAGU!

Autor: Anđelija Grujić

Zabava

03.06.2021

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođendansko slavlje povodom proslave prve godine malog Željka Ražnatovića, unuka Svetlane Ceca Ražnatović, možda će malo kasniti budući da su dekorateri izgubili određene rekvizite.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić, Republika.rs
Panika ispred restorana...

Ispred poznatog beogradskog restorana sve je skoro spremno za početak slavlja koji za svog unuka Željka organizuje Svetlana Ceca Ražnatović, a kako otkriva izvor sa mesta proslave, odjednom je došlo do panike jer su dekorateri ostali bez određenih rekvizita:

RepublikaFoto: Republika.rs
Panika u trenutku kada su nestali rekviziti...

- Ispred restorana je sve ukrašeno, kao i unutra, međutim nastala je panika jer su dekorateri ostali bez određenog broja balona. Odmah su se bacili na duvanje novih balona kako bi sve stiglo na vreme. Jedna žena je bila baš u panici da neće stići sve da završe do kraja. Ispostavilo se da su neke balone i delove dekoracije slučano odneli dok su pakovali neku ambalažu- ističe izvor koji se našao ispred restorana za Republiku. 

RepublikaFoto: Republika.rs
Dekoracija ispred restorana spremna...

Podsećanja radi, danas je veliko slavlje povodom prvog rođendana malog Željka, a Ceca je već sve spremila kod kuće i dekorisala svoj dom na Dedinju, a kako izgleda pogledajte OVDE

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading