(FOTO) CECA POKAZALA ŠTA JE GODINAMA KRILA U DNEVNOM BORAVKU: Pevačica platila najskuplju dekoraciju za ŽELJKOV PRVI ROĐENDAN!

Autor:

Zabava

03.06.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović presrećna je od kada je dobila unuka i veoma mu je posvećena, a s obzirom na to da mali Željko danas puni godinu dana, ona je čitav svoj dom ukrasila.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić, Instagram/cecaraznatovic
Ovo još nikada do sada nije pokazala... Ceca dekorisala kuću za prvi rođendan svog unuka

I dok su Bogdana i Veljko zauzeti oko priprema u restoranu, Ceca je odlučila da kod kuće sve odaje utisak ogromnog slavlja, i za svog unuka upriličila pravi ugođaj. Dekoracija koju je pevačica nabavila je jedna od najskupljih u gradu i ona nije štedela kako bi njen unuk uživao danas u mnogobrojnim ukrasima i balonima.

 

 

Ceca je odlučila da sve bude u plavim, sivim i belim tonovima, dok je u prostorji i ogromni plišani medved u bež boji.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic
Pevačica iz dnevnog boravka direktno gleda u nebo...

Dnevni boravak Ražnatovića danas je svojevrsna igraonica, a Ceca je prvi put na fotografijama pokazala da se iz ove prostorije vidi nebo. Naime, umesto plafona je ogroman stakleni prozor pa umesto u luster, pevačica direktno gleda u nebo zbog čega je njena kuća jedna od najvrednijih u Srbiji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading