(FOTO, VIDEO) URAGANKE OTVORILE NOVI PUNKT ZA VAKCINACIJU: Zajedno sa gradonačelnikom Goranom Vesićem UPUTILE SNAŽNU PORUKU GRAĐANIMA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članice grupe "Hurikejn" podržale proces vakcinacije.

Foto: Republika.rs
Uraganke podržale vakcinaciju
Jutros u 10 otvoren je novi punkt za vakcinaciju u Beo tržnom centru, a tu čast dobili su ovogodišnje predstavnice "Evrovizije", dame iz grupe Hurikejn, zajedno sa zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem.

Naime, one su došle da podrže sam proces vakcinacije, a dočekali su ih brojni fotoreporteri.

- U ime grada Beograda želim da se zahvalim našim divnim devojkama iz grupe Hurikejn, našim Uragankama koje su nas tako lepo predstavile na Evroviziji, i za koje smo svi navijali, i koje će naravno nastaviti da nam donose radost, zato što su se odazvale pozivu grada da danas podrže proces vakcinacije- počeo je Vesić pa nastavio: 

Foto: Republika.rs
Uraganke sa Vesićem

- U ovom trenutku naš cilj je da vakcinišemo što više mladih ljudi, pa nam je njihova podrška važna, jer one su popularne i na njih se ugledaju mladi ljudi, i veoma sam zahvalan što su odlučile da daju svoj doprinos i podrže proces same vakcinacije. Važno je da vakcinišemo što više građanki i građana, kako bi se što pre vratili normalnom životu, a to ima veze i sa njihovim poslom.

Podsetimo, Uraganke su se već ranije vakcinisale, i tako obavile svoju građansku dužnost.

Detaljnije pogledajte u videu:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading