DARA PROGOVORILA O RASKIDU SA TONIJEM! Morala sam da obrišem sve fotografije sa njim..

Autor: Republika.rs

Zabava

02.06.2021

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza Dare Bubamre i njenog mlađanog dečka Tonije mnogo je zaintrigirala, te se često i pisalo o njihovim raskidima i mirenjima. Pevačica je sada progovorila o svemu.

Foto: Instagram/printscreen
Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara progovorila je o vezi sa 20 godina mlađim dečkom Tonijem. U poslednje vreme često se spekulisalo o tome da je došao kraj njihovoj ljubavi.

Pevačica je sada rešila da stavi tačku na ove spekulacije pa otkrila sve detalje navodnog raskida: 

-Naravno da sam u vezi sa Tonijem. Morali smo da se obrišemo sa Instagrama jer smo mislili da će tako mediji da prestanu da pišu o nama, ali prevarila sam se. Ja uživam u vezi sa njim u svakom trenutku. I kada samo na luksuznim odmorima, ali i na ćebetu u dvorištu i potpuno običnim stvarima - rekla je iskreno pevačica u "DeToxic" emisiji.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Dara i Toni

Dara Bubamara ranije je otvoreno govorila o ljubavi sa mladim bogatašem, te je često i objavljivala fotografije sa njim na društvenim mrežama, a posebno sa luksuznih destinacija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading