KOMŠIJE JOVANE JEREMIĆ OTKRILE PRAVU ISTINU! Voditeljkina porodična drama izašla na videlo!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.06.2021

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Komšije Jovane Jeremić otkrile su pravu istinu o njoj.

Foto: Aleksandar Nalbantjan
Jovana Jeremić

Jovana Jeremić nakon odlaska sa televizije "Happy" privlači veliku pažnju, kako javnosti, tako i medija. Njene komšije iz Ljiga otkrivaju kakva je zapravo voditeljka kada se svetla reflektora ugase.

 -Kad je završila maturu ovde u Ljigu, nije htela da se slika sa svojom generacijom za maturski pano. Jako se zamerila sa svim profesorima jer je nisu proglasili za đaka generacije. Ona se fotografisala posebno i uramila tu svoju matursku sliku sa imenom i prezimenom, gde je pisalo "đak generacije", a onda ju je, da bi što više sugrađana to videlo, stavila u jedan stakleni izlog advokatske kancelarije u centru grada. Obradović se taj advokat preziva, a zvali su ga Muja, po ocu - ispričala  je jedna od gospođa  koja se zatekla na klupi u parku, piše Kurir.

 

Voditeljka ima starijeg brata i sestru, o kojima do sada nije nikada javno govorila.

- Jovana nije jedinica, ima starijeg brata i sestru, koja se nije udavala, ima nekih četrdesetak godina. Ona ima stan u Beogradu, završila je ekonomiju. Jovana je lepša od nje, pravi je đavo. Jovanin brat Peđa je otišao odavde pre desetak godina i nije se vratio u Ljig, jer su se roditelji smrtno posvađali s njim. Neki porodični problemi. Mija joj se zove otac, njeni su bili ugostitelji. Držali su tu restoran "Dva brata" na Ibarskoj magistrali, ali je on zatvoren pre pet godina, kad su otišli u penziju. Nisu loši ljudi, radni su, malo čudni. Zovu ih "buve" ovde po Ljigu - otkrila je  komšinica Slobodanka.

 

 Jednog od radnika sa obližnjeg gradilišta, novinarskim ekipama  otkrio je da svi u kraju vole voditeljku. Kažu i da se ona žalila što je zbog posla često zanemarivala dete, a to je jedan od glavnih razloga koje je i ona spominjala kada je odlučila da da otkaz na televiziji Hepi, piše pomenuti mediji:

 -Njoj dete stalno čuva majka. Ona je doveze i ostavi tu po nedelju dana, ode za Beograd. Inače, lujka je Jovana prava, ali je naša, pa je volimo. Mene samo nervira to što je ona vodila "Parove" sa diplomom pravnog fakulteta, meni je to ispod svakog nivoa. Ali to je njen izbor, ona se trudila da dođe u žižu javnosti po svaku cenu, vidimo to sad svakodnevno - kroz smeh je ispričao mladić.

 

 

Komentari (0)

Loading