UMETNIK SAM U KREVETU I NA POSLU! Jovana Jeremić priznala: Ja dođem kao PSIHOTERAPEUT za s*ks!

Autor:

Zabava

02.06.2021

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka izjavama ponovo preuzela glavnu ulogu.

Foto: youtube.com/printscreen
Jovana Jeremić

U sinoćnjem izdanju emisije "Amidži šou" gostovala je, između ostalog, i voditeljka Jovana jeremić. Ona je podigla veliku buru u javnosti kada je iznenada napustila posao koji je godinama radila, pa je iskoristila poziv Ognjena Amidžića da otkrije prave razloge. 

Na pitanje voditelja da li bi radije da jednog dana osnovna škola koju je pohađala bude nazvana po njoj ili da bude vlasnica i urednica najgledanije televizije u Srbiji, odgovorila je:

- Uh, mrtva trka. Slušaj, s obzirom da sam je toliko napatila u toj školi, toliko traumu proživela, bio bi red da makar ta škola dobije ime po meni, po mučenici Jovani Jeremić – započinje voditeljka pa dodaje:

Foto: printscreen/blic tv
Jeremićeva sa diplomama

- Meni je obrazovanje važno, i ja to propagiram u javnosti. Ljute se na mene što mašem državnim diplomama, ali mahaću do smrti kao što sam rekla, mahali bi i oni da mogu. Ne maše se diplomama sa privatnih fakulteta, već isključivo sa državnim, znaju takvi studeni o čemu ja pričam. Mahaću uvek, dakle doviđenja, prijatno i hvala, mašite i vi, ako vam ja smetam, promenite kanal – kaže Jovana.

Na pitaje da li bi radije imala loš seks do kraja života ili da ga nema uopšte, Jovana je odgovorila sledeće:

Nisam ja tip koji voli da menja, ja kad se zaljubim u nekog, meni se taj sviđa. Meni je poverenje važno, ja sam ti taj neki starinski tip, opuštenija sam, muškarci su mi uglavnom prijatelji i mi otvoreno pričamo o s*ksu, ja im dođem kao neki psihoterapeut, otvoreno treba pričati o toj temi – kaže voditeljka i nastavlja:
Foto: Privatna arhiva
Jovana otkrila kakva je u krevetu

- Ja moram da volim čovek da bih mogla da spavam s nekim, ne vredi, ja ne bih mogla da budem s nekim ako nema toga, ja to radim dušom, to ne bi bila ja. Ja sam umetnik u krevetu kao i na poslu – otkriva za kraj Jeremićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stefa

02.06.2021 12:29

Umetnica u krevetu i na poslu.

Mili

02.06.2021 19:44

Ma goni se ...

Iva

02.06.2021 20:22

Dajte psihoterapeuta u Zadrugu.