(FOTO) ITALIJANSKI MILIONER PRIMIO DRUGU DOZU VAKCINE U BEOGRADU: Kamere sve zabeležile!

Autor:

Zabava

02.06.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đanluka Vaki SE DANAS REVAKCINISAO.

Foto: ST/Petar Divac
Đanluka Vaki

Italijanski milioner Đanluka Vaki stigao je u Beograd radi revakcinacije, a na aerodromu ga je dočekao zamenik gradonačelnika Goran Vesić. 

On je stigao privatnim letom nešto posle 10 časova, a kao i prvu dozu, Vaki je revakcinu primio na Beogradskom sajmu. Đanluka je na sebi imao crne pantalone, belu košulju i sako, a košulja mu je bila raskopčana.  

Inače, stranci neretko dolaze u Srbiju po svoju dozu vakcine, a to je uradio i Đanluka koji se vakcinisao 12. maja.

Podsetimo, on je godinama u centru pažnje i jedan je od vlasnika najzanimljivijih profila na Instagramu koje prate milioni, kada je reč o onima koje zanima da gledaju zgodne žene, luksuzne nekretnine, jahte, trošenje novca i lude provode. 

Pored puštanja muzike na žurkama širom sveta i uživanja u prelepim devojkama, Vaki svakodnevno trenira, telo mu je u potpunosti prekriveno tetovažama, a po njemu se verovatno nikada ne bi tačno pogodilo koliko Italijan ima godina. Đanluka je nedavno dobio ćerku sa 28 godina mlađom devojkom Šeron, kojoj su ponosni roditelji dali ime Blu Jerusalema Vaki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading