(FOTO) SANJA VOLI MLAĐE MOMKE: Uraganka se ne odvaja od šest godina mlađeg Italijana!

Autor: Republika.rs

Zabava

14.05.2021

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je to nova ljubav na pomolu?

RepublikaFoto: instagram.com/sanjavucic
Sanja se ne odvaja od mladog italijana...

Grupa Hjurikejn trenutno je u Roterdamu gde učestvuje u takmičenju za pesmu Evrovizije.

Tamo su trenutno aktuelne restrikcijen za sve učesnike takmičenje, koje jako ograničavaju bilo kakvu mogućnost druženja, međutim izgleda da su naša uraganka Sanja Vučić i mladi italijanski predstavnik našli način da ova pravila zaobiđu, te su svi primetili da se njih dvoje ne odvajaju.

Kako prenosi "Kurir" mladom italijanu se jako dopala Sanja, pa je svakodnevno na njihovim probama:

- Pored restrikicije koje su na ovoj Evroviziji pod ogromnom snagom, italijanski predstavnik se ne odvaja od Sanje Vučić. Redovno dolazi na sve probe naše delegacije, a s obzirom na to da su u razdvojenim hotelima, oni se konstatno dopisuju preko telefona i dogovaraju kada mogu da se vide. 

Kako kaže izvor "Kurira", to su primetili i mnogi novinari, pa nisu propustili da Sanju pitaju za to:

- Ovo nije ostalo ne zapaženo od strane pojedinih novinara koji su primetili da između naše devojke i italijana postoje određene simaptije ili čak nešto više. Zato su na konferenciji za novinare pitali da li se radi o ljubavnoj vezi između nje i italijanskog pevača. Sanja je odgovorila da se radi o divnom mladiću, da je ona singl, ali da je on 6 godina mlađi, na šta su joj prisutni rekli da je to okej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading