U NJOJ VIDE POTENCIJAL: Željko nudi Jovani Jeremić STAN u LUKSUZNOM delu Beograda da pređe na Pink!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.06.2021

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je ponuda koja se ne odbija!

RepublikaFoto: instagram.com/Jovana Jeremic (@jovana_jeremic_jj)
Mitrović joj nudi stan!

Prošle nedelje je kao bomba odjeknula vest da je Jovana Jeremić dala otkaz na Hepi televiziji, a ubrzo nakon toga mnogi su počeli da spekulišu gde će poznata voditeljka nastaviti svoju karijeru.

Jovana je kao razlog navela svoju ćerku, kojoj želi da se posveti u odrastanju i vaspitanju.

Šuška se, međutim, da je Jovana prihvatila ponudu vlasnika "Pink" televizije, Željka Mitrovića, koji joj je, prema rečima izvora, ponudio stan u luksuznom delu Beograda.

 

 

- Jovana je nakon otkaza počela da dobija mnoge ponude, ali Mitrović je dao najveću i to je, pretpostavljam, presudilo. Željko je video veliki potencijal u njoj i zbog toga joj je ponudio stan u Beogradu, u elitnom delu grada. Pretpostavljam da još uvek nije potpisala ugovor sa njim, ali će se to vrlo brzo desiti. To je nekako logičan sled stvari, budući da je Jovana neko ko diže rejtinge gledanosti - kaže izvor za "Objektiv", a Jovana je njima  otkrila ovo:

 

 

- Za sad ne mogu da otkrivam ništa. Ubrzo ću otkriti neke informacije. Iskrena da budem, do sada sam dobila čak pet velikih ponuda, a uslovi su da ti pamet stane. U svakom slučaju, bićete obavešteni na vreme o mojoj odluci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Perica

01.06.2021 08:27

Kvazi novinari mogu samo na kvazi televizije.