MICIĆ NE IDE U NBA?! Prelazak Srbina u najjaču ligu POD ZNAKOM PITANJA

Autor: Republika

Sport

01.06.2021

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Najuspešniji menadžer u Evropi Miško Ražnatović prisetio se kritika na račun svog klijenta Vasilija Micića.

Micić je prošao trnovit put od velikog talenta, preko osporavanog kvaliteta do najboljeg igrača u Evropi.

Plejmejker Anadolu Efesa je imenovan za MVP-a regularnog dela i fajnal-fora Evrolige. Prethodno se kalaio u Megi, zatim Bajernu, Crvenoj zvezdi, Tofašu i Žalgirisu.

Ražnatović je prokomentarisao da je Vasa okrenut NBA ligi, ali nije sve završeno:

- Spreman je za NBA i da tamo bude ozbiljan igrač, ali nisam siguran da će se to desiti ove godine. Moraju da se slože neke kockice. Znate, on je za mene više od igrača, svašta smo prošli zajedno. Operacije, smrt majke, amanet koji mi je ona ostavila. Neću da dopustim da u NBA ima sudbinu kakvu je imao Vasilis Spanulis, da sedi na klupi - kaže Ražnatović i dodaje:

- Neće ići dok sve ne bude kako treba. Možda i ove godine, možda i ne. Nije baš tako kao što svi pričaju da je odigrao poslednju utakmicu u Evroligi. Ako Amerika ne bude bila dovoljno dobra i korektna moraće da čeka na Vasu još koju godinu.

Uticajni menadžer se dobro seća perioda skepse kod navijača, a on ih je ubeđivao da će postati bolji od nenadmašnog Miloša Teodosića:

- Izuzetno mi je drago zbog svega što mu se desilo. Mnogi ljudi me zovu i podsećaju na moj intervju od pre četiri godine. Na pitanje da li imamo naslednika Teodosića, reka sam: ’Imamo boljeg, samo treba malo da sačekate’. Zovu me i neki drugari koji navijaju za Zvezdu. Kažu: ’Koliko smo ga vređali kada je prodavao lopte dok je bio u Zvezdi’. Isto sam im odgovorio: ’Trebalo je da imate više strpljenja’. Verovao sam u njega od trenutka kad sam ga prvi put video - zaključuje košarkaški menadžer.

 

Komentari (0)

Loading