INDIRI MUŽ OTEO DETE! Pevačica u agoniji, mesecima nije videla sina!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indira Radić prošla je kroz najgoru agoniju koja jednoj ženi može da se desi, a to joj je priredio ni više, ni manje nego muž.

Foto: instagram.com/indiraradicofficial
Indira Radić

Naime, o pevačicinom privatnom životu godinama se gotovo ništa nije znalo. Onda je jednom prilikom ispričala potresnu ispovest koja je ostavila trajne ožiljke na njenoj duši.

Naime, bivši suprug oteo joj je sina i ucenjivao je. Pevačica mesecima nije mogla da stupi u kontakt sa njim:

-Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni- ispričala je Indira za domaće medije.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Indira Radić

Pevačica se dotakla i odnosa sa bivšim suprugom, ali je i otkrila šta je presudilo da mu oprosti.

-Moj bivši muž nije onaj koji moli, inače da jeste i dalje bismo bili u braku i bili bismo zajedno. Pošto nas je naš sin povezao u periodu kada je on već postao odrastao čovek, kada je hteo da se oženi, onda smo se mi našli kao roditelji i tu sam ja naravno preko svega prešla. Sama sam sebi rekla, ne mogu da zaboravim, ali jesam zaboravila. Najvažnije je da je moj sin veliki odgovorni muškarac, koji brine o porodici, jedan divan čovek, i ponosna sam na njega. On ima divnu ženicu koja je došla iz Rusije i presrećna sam što mogu da kažem da sam dobila ćerku koju sam oduvek želela - rekla je Indira.

Naime, Indira iz braka sa muškarcem čiji identitet nije otkrila javnosti ima sina Severina, kojeg je dobila 1991. godine, kada je imala 25 godina, a koji je majci trenutno najveća podrška u karijeri.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading