NEMA PRAVO NIKOG PSIHIČKI DA UGROŽAVA! Đorđe David se oglasio nakon još jedne DISKVALIFIJACIJE iz ZVEZDA GRANDA!

Autor: Republika.rs

Zabava

31.05.2021

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman kada se stišala bura oko mlade takmičarke Vanje Knežević, još jedan takmičar diskvalifikovan je iz "Zvezda Granda". Ovim povodom oglasio se i Đorđe David.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Đorđe David nakon diskvalifikacije takmičara

Ivan Rajković, jedan od favorita takmičenja " Zvezde Granda" danas se oglasio i istakao da su mu iz produkcije javili da je diskvalifikovan jer je odbio da potpiše ugovor u trajanju od devet godina.

Ovim povodom oglasio se i član žirija ovog popularnog muzičkog takmičenja i izneo svoj sud o celokupnoj situaciji:

-Svako ima pravo da se u okviru ovog takmičenja ponaša u granicama pristojnosti. Nema pravo nikoga psihički ili fizički da ugrožava, negov je stav bio takav, mislim da on ima ozbiljnu budućnost, ali smatram da je pogrešio. Kao neko ko je u roku toliko godina koliko jesam, a sad sam ušao i u ovaj predivan cirkus koji se zove "Zvezde Granda", mislim da je pogrešio jer ono što ti "Zvezde Granda" pružaju kad su u pitanju mediji na Balkanu i kad je u pitanju dijaspora svih naroda i narodnosti one bivše velike zemlje, ne može da ti ponudi nijedna diskografska kuća, osim Granda - rekao je Đorđe David, piše Kurir.rs

Podsetimo, Ivan se oglasio otvorenim pismom u kome je detaljno objasnio zašto više nije deo takmičenja:

-Dragi prijatelji, ovim putem vas želim obavestiti da je moj nastup sinoć ujedno bio i moj poslednji nastup u “Zvezdama Granda”. Hvala vam svima na podršci koju ste mi pružali od mog prvog pojavljivanja na ovoj sceni. Želim se zahvaliti i Grand produkciji na ukazanoj prilici koju sam po mom mišljenju iskoristio na najbolji mogući način. Nažalost u ovom trenutku moje karijere jednostavno nisam spreman napraviti ogroman korak kao što je potpisivanje ugovora od 9 godina, ovim odbijanjem sam dobio obaveštenje da sam diskvalifikovan te da se moj put ovde završava. Ne znam koliko ste mogli primetiti da sam u takmičenju imao stil pevanja i ponašanja upravo onako kako ja osećam muziku i voleo bih ostati veran onom što sam ja zapravo. Osetio sam da potpisivanjem ugovora gubim ono što vam predstavlja Ivan Rajić. Ja ću se u budućnosti posvetiti drugim projektima, a možda se nekada budemo opet gledali na najvećoj sceni balkana, nikada se ne zna šta život nosi. Možda će neki misliti da je ovo greška ali ne mogu protiv sebe… Želim svu sreću kolegama koji su prošli dalje i s pažnjom ću vas pratiti sve do finala. Vaš Ivan Rajić – napisao je Ivan na društvenim mrežama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

31.05.2021 22:53

Djordje je neotesana seljacina