DISKVALIFIKOVAN FAVORIT U "ZVEZDAMA GRANDA": Odbio da potpiše ugovor od 9 godina!

Autor:

Zabava

31.05.2021

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Knežević neće biti jedina diskvalifikovana takmičarka u ovoj sezoni "Zvezda Granda" s obzirom na to da je ovo takmičenje upravo završeno za još jednog kandidata.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
I njega su izbacili... Ivan Rajić napustio "Zvezde Granda"...

Ivan Rajković, jedan od favorita popularnog takmičenja danas se oglasio i istakao da su mu iz produkcije javili da je diskvalifikovan jer je odbio da potpiše ugovor u trajanju od devet godina:

- Dragi prijatelji, ovim putem vas želim obavestiti da je moj nastup sinoć ujedno bio i moj poslednji nastup u “Zvezdama Granda”. Hvala vam svima na podršci koju ste mi pružali od mog prvog pojavljivanja na ovoj sceni. Želim se zahvaliti i Grand produkciji na ukazanoj prilici koju sam po mom mišljenju iskoristio na najbolji mogući način. Nažalost u ovom trenutku moje karijere jednostavno nisam spreman napraviti ogroman korak kao što je potpisivanje ugovora od 9 godina, ovim odbijanjem sam dobio obaveštenje da sam diskvalifikovan te da se moj put ovde završava. Ne znam koliko ste mogli primetiti da sam u takmičenju imao stil pevanja i ponašanja upravo onako kako ja osećam muziku i voleo bih ostati veran onom što sam ja zapravo. Osetio sam da potpisivanjem ugovora gubim ono što vam predstavlja Ivan Rajić. Ja ću se u budućnosti posvetiti drugim projektima, a možda se nekada budemo opet gledali na najvećoj sceni balkana, nikada se ne zna šta život nosi. Možda će neki misliti da je ovo greška ali ne mogu protiv sebe… Želim svu sreću kolegama koji su prošli dalje i s pažnjom ću vas pratiti sve do finala. Vaš Ivan Rajić – napisao je Ivan, dok su se ispod ove objave ređali komentari podrške.

Podsetimo, nedavno je diskvalifikovana učesnica "Zvezda Granda", Vanja Knežević zbog sukoba koje je imala sa Jelenom Karleušom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mesa

01.06.2021 08:05

Sad CE de veliki cigan potrudit da izbrise sve nastupe na YouTube