(VIDEO) SPOJ DVE VATRENE PLAVUŠE NAPRAVIĆE KATAKLIZMU: Pogledajte ove savršene obline poznatih pevačica PO PRVI PUT ZAJEDNO U KOMBINACIJI!

Autor: Republika

Zabava

31.05.2021

14:38

Dve atraktivne pevačice po prvi put zajedno nastupaju!

Promo foto
Jelena i Rozga prvi put nastupaju zajedno..

I jedna i druga plene glasom i šarmom, i mnogi su želeli da ih nekada vide zajedno na sceni. U emisiji Studio ove subote dogodiće se upravo to: Nataša Bekvalac i Jelena Rozga nastupiće zajedno po prvi put i otpevati splet nekoliko pesama koje su obeležile njihove karijere. Nataša će pevati Jelenine pesme, a Jelena Natašine, a kako izgleda kada se te dve neverovatne energije spoje – pogledajte u Studiju, u subotu u 23h na RTS1.

Promo foto

Pevačice kažu da se izuzetno raduju saradnji, i da su oduvek želele da nastupe zajedno.

-Kada smo razgovarali o ovom projektu, meni je prva na pamet pala Nataša. Volim njenu energiju, spontanost, iskrenost, i mislim da će ovo biti sjajna kombinacija, jedva čekam da svi čujete – rekla je Rozga.

- Ja sam se Jeleni još od samih početaka divila i gledala je kao u Boga, i znala sam da ćemo negde da se susretnemo – izjavila je Nataša.

Promo foto

Nataša Bekvalac izvešće u Studiju i svoj hit Mala plava u malo drugačijem aranžmanu, a Jelena Rozga otpevaće pesme Minut srca tvog i Cirkus na novi način, u novim aranžmanima koji su urađeni za Studio.

U emisiji će nastupiti i sastav Sky Cellos, tri talentovane violončelistkinje koje će izvesti obradu numere A Song of Ice and Fire.

Komentari (0)

Loading