MAJA NIKOLIĆ SPALILA LEĐA KOLEGINICI: Mazala joj KONJSKU MAST PA JOJ NAPRAVILA OPEKOTINE!

Autor:

Zabava

31.05.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Nikolić jednom prilikom našla se u ulozi maserke i to veoma neuspešno. Ona je, naime, tom prilikom koleginici spalila leđa.

Dobra pevačica, loša maserka... Maja Nikolić

Gostujući u emisiji "Sceniranje", pevačica Bebi Dol otkrila je da joj je Nikolićeva priredila veoma neprijatnu masažu nakon koje je imala strašne posledice. Tokom gostovanja Bebi Dol, u emisiju se uključila Maja koja je je pozdravila dragu koleginicu i postavila joj pitanje:

- Veliki pozdrav za moju dragu Bebi Dol, ona je za mene jedna od najboljih pevačica. Ja pevam njene pesme, ona ih zna sve. Da li se sećaš Maje u ulozi maserke i potrčka na “Farmi”? Da li se sećaš naših razgovara sa Okijem, magarcem? Da li bi učestvovala ponovo u nekom rijalitiju da se okupi najjača ekipa, Nigor, Cakana, Topalko? Da li bi ušla ponovo sa nama u rijaliti? Ljubi te drugarica – rekla je Maja koja je sa Bebi svojevremeno učestvovala u rijalitiju “Farma”.

RepublikaFoto: Printscreen/kurir.rs
Ispričala sve o nemilom događaju s Majom Nikolić... Bebi Dol

Kada je ovo čula Bebi, odlučila je da otkrije da Maja i ona zapravo nisu u dobrim odnosima:

- Maja je diplomata u pokušaju. Zahvaljujem se na komplimentima, moj doživljaj naše zajedničke stvarnosti je drugačiji. Ona je bila zločesta kad smo se videle poslednji put na “Farmi”. Ona je htela da mi učini, masirala me vrelom konjskom masti, spalila mi je leđa, spržena su leđa ostala posle te masaže. Nisam joj uzela za zlo, ni njene labilnosti, pamtim je po toj masaži. Ne bih pristala na tu situaciju da posle sedam meseci ulazim u neko društvo. Nikad se ne zna – odgovorila je Bebi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading