ZNAM KO MI JE SRUŠIO KUĆU I KADA! Halid Muslimović progovorio o bolnoj temi, pa otkrio da li su u to umešani i političari!

Autor: Republika.rs

Zabava

30.05.2021

16:47

Pevač Halid Muslimoviću velikoj ispovesti otkrio je pojedinosti iz svog odrastanja koje su mu znatno uticale na dalje tok života.

Printscreen
Halid Muslimović

 

Halid Muslimović progovorio je o temi koja ga muči dugi niz godina, a zbog koje se njegov život dosta promenio.

Pomenuo je ratne godine na teritoriji nekadašnje zajedničke države Jugoslavije: 

-Najteže godine su kada čovek nekog izgubi, ja sam recimo izgubio oca, pa onda i majku pre desetak godina. Godinu su teške i ne volim puno da pričam o njima, te ratne godine na teritoriji Jugoslavije, to su mnogo teške godine... Ne meni, nego svima, to je bilo teško - priča pevač u emisiji "Premijera"

Pevač je otkrio i šta je izgubio za vreme rata.

-Jedini koji je izgubio u ratu je Halid Muslimović. Ja sam jedini koji je izgubio kuću i objekat koji je trebalo da otvorim 92. godine. Neki su i dobro prošli, ako se uopšte može dobro proći u ratu - dodaje on.

-Izgubio sam svoj put, možda i najbolje godine svog života, jer sam ja tih godina bio u vrhu popularnosti. Mnogo težak period, period loših ljudi. Meni je kuća srušena pred sam kraj rata, ja znam ko mi je srušio kuću, znam i kad, nećemo o tome... Ceo grad zna ko mi je srušio kuću bez ikakvog povoda - ispričao je Halid.

Voditelj je upitao Halida da li je to neko iz sveta politike.

-Pa nije svet politike... Svet politike je bio na vrhu, a budale su šarale okolo i oni koji su to izvršavali. Uglavnom, kad sam došao svojoj kući, bila je samo livada, ništa drugo

 

Komentari (0)

Loading