O OCU NIKAD NE GOVORI! Bolna porodična priča Dee Đurđević ostavila je trajne ožiljke!

Autor: Republika.rs

Zabava

30.05.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šarmanta voditeljka Dea Đurđević vedrim duhom osvojila je gledaoce širom Srbije, ipak, osmehom je prikrivala bolnu porodčnu istinu.

Foto: ST/P. DIVAC
Dea Đurđević

Dea Đurđević već godinama obaveštava gledaoce o najbitnijim temama, a i sama je nažalost bila udarna priča svojih kolega, kada je doživela nesreću koja ju je umalo koštala života.

Dok se borila kao lavica ležeći u bolnici i ne znajući da li će izvući živu glavu, nakon što je na nju naleteo autobus, pristizala joj je brojna podrška sa svih strana.

Ipak, njen otac nije došao da je poseti. Mnogima je to bilo neobično, s obzirom na to da je bila u veoma rizičnom stanju.

Kasnije je otkriveno da Dea sa ocem nema kontakt od kada su se njeni roditelji razveli, te da je on nastavio život i zasnovao porodicu. Dea je jednom prilikom kratko odgovorila na pitanje o svom ocu:

- O ocu nikada ne govorim - bio je jasan njen stav.

Kako su mediji pisali, ona je navodno zabranila ocu da dođe na njeno venčanje koje će imati sa dugogodišnjim partnerom i kolegom Mladenom Mijatovićem.

Roditelji poznate voditeljke razveli su se kada je ona imala 21 godinu i kako se pisalo, njen otac ostavio ih je zbog druge žene sa kojom je započeo novi život.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading