NAKON SKANDALA SA ITALIJOM I AFERE OPOJNIH SREDSTAVA, SADA SVET BRUJI O MALTI: Vlast zahteva REVIZIJU, OČAJNI SU!

Autor:

Zabava

28.05.2021

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malta traži krivca u ovogodišnjem plasmanu Evrovizije.

Foto: youtube.com/printscreen
Predstavnica Malte Destini u centru skandala

Bura posle Evrovizije se ne smiruje. Nakon što je zaključeno da li je pobednik prestižnog muzičkog takmičenja Damiano David koristio drogu tokom finalne večeri, sada je u središte afere došla i predstavnica Malte.

Naime, nedeljama pre početka takmičenja, pesmi Malte je, na osnovu rezultata kladionica, predviđeno prvo mesto, međutim to se nije desilo. Predstavnica Malte i pevačica Destini zauzela je tek 14. mesto, a od gledalaca je dobila 47 glasova.

Ovogodišnji plasman na Evroviziji probudio je sumnju i kod vlasti na Malti, a kako je ustanovljeno, potrošeno je više od 650 hiljada eura na promociju Destini. Zbog toga je ministarstvo unutrašnjih poslova zatražilo reviziju troškova jer su posumnjali kako je potrošena velika svota novca na kladionicama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Destiny (@destinyofficial_x)

 

Prema pisanju portala Times of Malta, zasad je poznato kako je Turistička zajednica Malte uložila 350.000 eura za promociju Destini, dok je oko 300.000 eura uložio javni servis.Navodno su deo novca dali i stranim influenserima koji su je promovisali. 

Revizija koju je pokrenulo ministarstvo unutrašnjih poslova počinje 31. maja, a kada budu poznati rezultati, odlučivaće se o tome ko će i kako snositi odgovornost za ovu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading