(FOTO) POZNATI PEVAČ ZARATIO SA VLASTITOM ĆERKOM, JAVNOST SVEMU SVEDOČILA: Neviđeni skandal NA ESTRADI!

Autor:

Zabava

28.05.2021

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raša Pavlović se javno obračunao sa ćerkom Malenom.

Foto: youtube.com/printscreen
Raša Pavlović se ozbiljno zakačio sa ćerkom

Čuveni narodni pevač Radoš Raša Pavlović našao se u centru skandala kada je izbila javna svađa između njega i ćerke Malene Pavlović, i to jednoj društvenoj mreži.

Da su njihovi porodični odnosi poljuljani svedoči i činjenica da je Raša poručio ćerki kako raskida ugovor o doživotnom izdržavanju, pa je ona potom objavila šokantni status.

Poštovani prijatelji, svi koji ste prijatelji velikog umetnika Raše Pavlovića, molim vas da se sami obrišete. Hvala - napisala je njegova ćerka, a njen otac se uključio u konverzaciju.

- Šta si, blago tati, po profesiji? Želim ti srećan život. Da srećno živiš, a ja šta ću uraditi, to mi ti nećeš zabraniti. Sve ste ti i tvoja majka doprinele. Okej. Tako ste htele. Ovo ti nikada neću dati. Ugovor će biti poništen. Nisi ga ispoštovala, u poslednje tri godine bila si pet puta. Da li je to dovoljno, šta misliš?-  rekao je Raša, na šta mu je ćerka odgovorila:

- Okej. Vrati stolariju, njivu, takse. Izbacio si mamu s obrazloženjem da ne možeš sam s njom jer je bolesna i nema Hitne u Obrvi (selo nadomak Kraljeva).

Pevač je nastavio da se obraća svojoj naslednici.

- Ja sam ti ipak otac. Moj život je lično moj, to zapamti. Mnogo sam ti dao, a ovako vraćaš. Bezobrazluk je bezobrazluk. Samo da znaš da rušim ugovor. Ne treba mi tvoja nega. Ostaviću kome ja hoću. Dosta sam ti dao. Neka ti je bogom prosto. Slušaj svoju majku - napisao je on, a Mileni nije bilo svejedno.

Foto: youtube.com/printscreen
Malena Pavlović odbrusila ocu

To je tvoja sramota, oče. Ionako mi tvoja draga preti da će da me tuži, s obzirom na to da je nemački državljanin. Od tvoje unuke da uzme. Bravo, oče. Okej, tako hoćeš. Oboje ste nepismeni. Uzeo si Tari, ne meni - zaključila je ona.

Inače, Raša Pavlović važi za muzičara vrhunske interpretacije. Poznat je po hitovima "Stanite, dani, stanite, noći", "Svud me diraj, al' u srce nemoj","Vodeničarka","Sedamdeset dva dana", "Stani, stani, Ibar vodo" i mnogim drugim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Danilo

28.05.2021 11:28

U ugovoru o izdržavanju pišu obaveze. Nezahvalna deca jedu svoje roditelje.

Aleks

28.05.2021 11:31

Jedan moj poznanik sa sela, star 90 godina, sklopio ugovor o doživotnom izdržavanju sa unucima daljih rodjaka, pre 20 godina. Oni su u inostranstvu ali mu nikada nisu poslali novac niti su ga posetili.