MARINA UNIŠTILA DARKU POSAO U KOJI JE ULOŽIO OGROMAN NOVAC: Ceo biznis zavisi od nje, A ONA MU JE USKRATILA OVO!

Autor:

Zabava

28.05.2021

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina uništila Darku posao!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marina uništila Darku biznis!

Darko Lazić pre dva meseca pokrenuo je na jutjub kanalu svoju kuliransku emisiju, ali kada ga je Marina napustila, sve je stalo.

Bacio 10.000 evra na rasvetu, kamere i ozvučenje!

“On je kupio kameru, profesionalnu rasvetu, bubice za snimanje, u opremu je uložio 10.000 evra, plus je platio je čoveka da mu napravi sajt, pa montažera kako bi sve bilo na profesionalnom nivou, platio reklamu za Youtube stranicu… Baš se potrudio, a sad je zbog Marine sve palo u vodu. Bio je plan da nedeljno izlazi jedna emisija sa jednim receptom, ali od kraja marta Darko ništa nije objavio jer su se on i Marina posvađali. Iako njegov kanal ima preko 20.000 pratilaca, on ne može da radi jer Marina tvrdi kako je to njena ideja i ne da mu šifru da kači snimke”, kaže izvor blizake pevaču i dodaje:

“Iskreno nije mu ni bilo do snimanja dok je trajao taj haos sa njom, odlazak, svađe, drame, ali sada je voljan da nastavi. Međutim Marina ga koči, a prenosi Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stanko

28.05.2021 07:52

Neka napravi novi kanal.