DIŽU KREDITE DA BI BILI SA MNOM, ZA KAFU MI PLAĆAJU 500 EVRA: Elektra Elit o svom pravom zanimanju! U SRBIJI PEVAČICA, U ŠVAJCARSKOJ ANIMIR DAMA!

Autor:

Zabava

27.05.2021

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Elektra Elit, prva transrodna umetnica u Srbiji, otkriva i koliko naplaćuje svoje usluge u Švajcarskoj gde je i zaradila novac baveći se sasvim drugim zanimanjem.

RepublikaFoto: youtube.com/MONDO PORTAL
Ne žale pare za nju... Elektra

Ona je otkrila da u Švajcarskoj radi kao elitna prostitutka zbog čega je i dobila nadimak "Elite", a s obzirom na to da je tamo i registrovana ona tvrdi da je veoma zadovoljna uslovima rada:

- Ja sam izgradila ime Elektra Elit - tamo kao elitna prostitutka, ovde kao pevačica. Ja sam tamo registrovana i sve vreme dok sam ovde ja dobijam moju platu iz Švajcarske - kaže Elektra tvrdi da je zarada u inostranstvu odlična:

Foto: youtube.com/MONDO PORTAL
Puno košta...

- Ne bih bila to što jesam da nije! Ja svako jutro ljubim ulicu kojom idem do mog salona gde radim i gde mojim prijateljicama izdajem sobe. Sada su Rumunke i Bugarke napravile pometnju sa cenama, spustile su na 150 franaka, a kod mene nema ni kafe ispod 500 evra", rekla je ona i dodala da za sat sa njom klijent mora da iskešira između 800 i 1000 franaka - dodaje ona i dok se u Srbiji bavi pevanjem u Švajarskoj zarađuje na drugi način, pa tvrdi da svi žele samo nju i ne pitaju za cenu:

- Postoje devojke koje rade za makroe, ali to se zna da su ugnjetavane i da sav novac ide njima. Ja sam tamo 21 godinu, imam puno stalnih mušterija i da se zna - od bogataša nema para, ali sam imala radnike iz fabrika koji su dizali kredite da bi bili sa mnom. Oženjeni radnici, tamo samo oženjeni dolaze- rekla je ona u emisiji "Novo Jutro".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
milos savic

06.06.2021 11:01

Ću ti platim,da te ne vidim