ĐORĐE DAVID BRUTALNO ISPROZIVAO EVROVIZIJU, PA OPLEO PO URAGANKAMA: Ja sam javna ličnost, mogu da kažem šta hoću!

Autor: Republika.rs

Zabava

26.05.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roker progovorio o prestižnom evropskom takmičenju, pa opleo po našim devojkama!

RepublikaFoto: E-Stock, Tanjug/AP
Đorđe David otkrio je šta misli o Evroviziji!

Naš poznati Đorđe David roker komentarisao je ovogodišnji izvor “Pesme Evrovizije”, te iskreno rekao ko mu se više dopada, naše predstavnice, ili italijanska pobednička grupa.

Pevač Đorđe David u razgovoru za jedan naš list prokomentarisao ovogodišnju pesmu “Evrovizije” na kojoj je pobedu odnela Italija, otkrivši da mu se italijanska pesma jako dopala. Dopale su mu se i naše devojke, ali je prokomentarisao i kostime Uraganki, koji mu se očigledno nisu toliko svideli, pa je upotrebio američki izraz i naveo da je njihov tim trebao da ide na kratu “dress them naked”, zbog atraktivnosti naših devojaka, te da bi tako one bile jedinstvene.

 

 

Istakao je tom prilikom i da ima negativno mišljenje o “Evroviziji”, te da je to takmičenja više nije takmičenje, već određena sekta, kao i da je “Eurosong” politička manifestacija.

Roker je burno reagovao na pitanje kako će njegovi komentari opet biti negativno komentarisani na društvenim mrežama i istakao da ga ne zanima to i da ima dovoljno godina.

 

 

– Boli me baš ku*ac za negativne komentare, ja sam javna ličnost i mogu da iskažem svoje mišljenje – rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading