UŽASNE POSLEDICE PO KARIJERU GLUMICE! Iva Ilinčić priznala je da je zbog Mike Aleksića niko ne zove na kastinge!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.05.2021

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Iva Ilinčić priznala je kako se optužba Aleksića odrazila na njenu karijeru.

RepublikaFoto: instagram.com
Ivu zbog optužbe niko ne zove na kastinge...

Glumica Iva Ilinčić u januaru ove godine je sa koleginicom Milenom Radulović optužila bivšeg učitelja Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje.

Od tada, kako prenosi "Informer", ovu glumicu niko ne zove na kastinge, ali kako kaže, oduvek je bila svesna da će to biti posledica ovih optužbi te joj nije žao.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nije joj žao što je optužila Miku...

-Ni jednom nisam pozvana na kasting otkako se sve to dogodilo, ranije sam dobijala pozive na mesečnom nivou. Ne mislim da je to u redu, ali to su posledice na koje sam bila spremna. I dalje stoički podnosim sve, jer se ni jednog trenutka nisam pokajala što sam ispričala istinu - rekla je glumica za "K1", pa se osvrnula i na to zašto je sada rešila da otkrije tu priču:

 

 

-Više faktora je uticalo na to da baš u januaru otkrijem sve. Dobila sam unutrašnji poriv da ta škola mora da prestane da radi. U glavi mi je bilo da će se ove godine spremati šest novih devojčica, da to mora da stane. To je bio prvi razlog, a drugi je moj sveukupni razvoj kao osobe. Odrasla sam, bila sam na terapijama na kojima sam obrađivala tu temu. Okružila sam se predivnim ljudima, porodicom, prijateljima, momkom... Svi su mi pružali podršku. Osetila sam ogromno olakšanje kad sam rekla, kao katarza. Od tog momenta, ni jednom nisam preispitala tu odluku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Džama

26.05.2021 10:06

Mafija je svuda.