NEDOPUSTIVO, VIDEĆETE VEĆ UJUTRU! Pitali su Stankovića o Gobeljiću, Deki OVIM REČIMA iznenadio sve!

Autor:

Sport

25.05.2021

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković progovorio o gorućoj temi posle pobede nad Večitim rivalom.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković i marko gobeljić

Šef struke Crvene zvezde Dejan Stanković  osudio je nesportski gest defanzivca srpskog šampiona Marka Gobeljića tokom finala Kupa Srbije protiv Partizana rečima da će se on "već ujutru kajati za učinjeno".

Treba znati da se ponašaš. Rekao sam svima, okupili smo se ispod severa i kako treba da izgeda kada se pobedi. Sigurno će se kajati kada se bude probudio. Jedino što mogu je da se izvinim u ime kluba i lično - rekao je Deki.

Takođe, Stanković je upitan da prokomentariše incident koji se odigrao između napadača crveno-belih Nikole Krstovića i kapitena Partizana Vladimira Stojkovića.

Seo sam na klupu, nisam video najboje. Radovao sam se njegovom golu, video sam gužvu... Ne mogu da utičem na sve terenu, nije mogao ni na mene niko. Treba biti veliki u porazu i pobedi, jednostavno ja to ne volim. Treba da se slavi, ali da se znaju načini kako se to radi - apostrofirao je Dejan Stanković.

RepublikaFoto: Starsport
Stojković i Krstović "zaratili" na Večitom derbiju

Podsetimo, gest Marka Gobeljića je sa nevericom prokomentarisao i vezista crno-belih Bibras Natho, a Crvena zvezda je boljim izvođenjem jedanaesteraca u finalu Kupa Srbije osvojila prvu duplu krunu posle 14 godina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading