PRETIO DETETU NA SNIMANJU: Otkrivena tajna sa seta filma "Lepa sela, lepo gore" kada je Mica trebalo da skine gaće dečaku!

Autor: Republika

Zabava

25.05.2021

11:09

Poznata pevačica i povremeno glumica Milica Ostojić - Mica Trofrtaljka bila je zvezda filma "Lepa sela, lepo gore", a replike koje izgovara u ovom ostvarenju postale su kultne.

youtube.com/Black Wolf
Snimila kultne scene u filmu "Lepa sela, lepo gore"... Mica Trofrtaljka

Film "Lepa sela, lepo gore" premijerno je prikazan 1995. godine, a Mica u njemu tumači ulogu prostitutke Đane koja je ostala upamćena po replikama:"Vid' ćune, prava pionirska" i "Šut' ba, erotika".

Scene iz filma snimane su samo nekoliko kilometara od ratišta, a Mica je jednom prilikom ispričala kako su snimili kadrove gde ona dečaku, mladom  glumcu (Milošu Đuriću) mora da skine gaće.  

printscreen
Kultna scena... Mica sa dečacima glumcima
Tanjug
Ponekad je morao da bude strog... Srđan Dragojević

– Otišla sam na snimanje kod Prijepolja. Scenu sa detetom (kojeg je igrao Miloš Đurić) bilo je teško snimiti i nekoliko puta smo vraćali jer se dečak plašio i svaki put kad bih morala da mu skinem pantalone on bi bežao. U jednom trenutku, Srđan mu je rekao “Mali, ima da slušaš šta ti Mica kaže ili ću te pretući”, i tada smo snimili scenu – otkrila je ona tajnu sa snimanja kultnog filma jednom prilikom.

Milica Ostojić je preminula 7. marta 2020. godine, u 77. godini.

Komentari (0)

Loading