PRETIO DETETU NA SNIMANJU: Otkrivena tajna sa seta filma "Lepa sela, lepo gore" kada je Mica trebalo da skine gaće dečaku!

Autor:

Zabava

25.05.2021

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica i povremeno glumica Milica Ostojić - Mica Trofrtaljka bila je zvezda filma "Lepa sela, lepo gore", a replike koje izgovara u ovom ostvarenju postale su kultne.

RepublikaFoto: youtube.com/Black Wolf
Snimila kultne scene u filmu "Lepa sela, lepo gore"... Mica Trofrtaljka

Film "Lepa sela, lepo gore" premijerno je prikazan 1995. godine, a Mica u njemu tumači ulogu prostitutke Đane koja je ostala upamćena po replikama:"Vid' ćune, prava pionirska" i "Šut' ba, erotika".

Scene iz filma snimane su samo nekoliko kilometara od ratišta, a Mica je jednom prilikom ispričala kako su snimili kadrove gde ona dečaku, mladom  glumcu (Milošu Đuriću) mora da skine gaće.  

Foto: printscreen
Kultna scena... Mica sa dečacima glumcima
RepublikaFoto: Tanjug
Ponekad je morao da bude strog... Srđan Dragojević

– Otišla sam na snimanje kod Prijepolja. Scenu sa detetom (kojeg je igrao Miloš Đurić) bilo je teško snimiti i nekoliko puta smo vraćali jer se dečak plašio i svaki put kad bih morala da mu skinem pantalone on bi bežao. U jednom trenutku, Srđan mu je rekao “Mali, ima da slušaš šta ti Mica kaže ili ću te pretući”, i tada smo snimili scenu – otkrila je ona tajnu sa snimanja kultnog filma jednom prilikom.

Milica Ostojić je preminula 7. marta 2020. godine, u 77. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading