KAKVA BOMBA! SLOBODA MIĆALOVIĆ SE SKINULA, PA POKAZALA NOVU BOJU KOSE: Glumački svet u šoku nakon njenog izazovnog izdanja!

Autor:

Zabava

24.05.2021

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović gradila je karijeru na veoma kulturan način, bez skandala i veoma kvalitetnim ulogama. A sada je odlučila da ovo malo promeni.

Foto: Nebojša Babić
Iznenadila svoje fanove... Slopboda Mićalović

Izgleda da je glumica rešila da se malo "oslobodi" pa se u javnosti pojavila u se*si spavaćici što je njene fanove oduševilo. Sloboda je na svom profilu na instagramu objavila fotogrfaiju na kojoj izgleda veoma izazovno i izazvala pravi haos. 

Međutim, to nije sve i ono što je mnoge iznenadilo jeste nova boja kose popularne glumice. Sloboda je, naime, pokazala fotografiju na kojoj je ona sa kratkom plavom bojom kose. 

Foto: instagram.com/sloboda_micalovic_boba
Kakva bomba

I iako je jasno da se nije ofarbala i ošišala već da je stavila periku, mnogima se njeno novo izdanje veoma dopalo.

RepublikaFoto: Tanjug
Ponekad iznenadi publiku... Sloboda i Vojin

I dok su fanovi Slobodi udeljivali komplimente da "lepoj ženi sve lepo stoji", glumica je odlučila da ostane verna svojoj boji kose, a da periku ostavi samo za ulogu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jelena

24.05.2021 08:25

Sloboda je jedna od retkih naših glumica koja svojom pojavom i glumom odiše posebnim šarmom i gospodstvenošću. Gledajući je, imate utisak da gledate pravu, prirodnu damu. Zato ona treba da ostane takva kakva jeste.

Nenad

25.05.2021 07:36

Sloboda je divna glumica, ali naslov vašeg članka je užasan. Boju koje kose je pokazala, ako je morala prvo da se skine? Ako je kosa na glavi, ona se videla i pre nego što se skinula.