ANASTASIJI I NJENOM DEČKU PRVI KOMŠIJA OVAJ ZGODNI GLUMAC, a evo koliko su Ražnatovićeva i njen dragi platili DUPLEKS!

Autor:

Zabava

25.05.2021

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić uselili su se u luksuzni dupleks na Dorćolu, a prvi komšija im je jedan od najvećih zavodnika na Balkanu.

RepublikaFoto: instagram.com/gagi_serbia_, ST/Petar Divac, Pixabay
Komšija im ovaj frajer... Anastasija i Đorđe

Mlada pevačica i njen izabranik preselili su se u dva stana koji su pregradili tako da bude jedan i započeli zajednički život. A ono što je i njih iznenadilo jeste da im je komšija glumac Miloš Biković. O Anastasiji komšije već imaju šta da kažu, te jedna od njih tvrdi da ju je nedavno srela:

- Naša zgrada je među prvima završena, tako da smo se nedavno uselili. Još je mnogo toga ovde u izgradnji. Videla sam Anastasiju nekoliko puta ovde u garaži, bila je sa vozačem, dečka joj nisam primetila. Ljubazna je, uvek se lepo pozdravi. Mislim da se još nije skroz preselila, jer nije često ovde, najčešće samo svrati. Vidim i da stiže neki nameštaj, tako da je sigurno još u procesu selidbe - otkrila je za "Kurir" komšinica, koja je insistirala na anonimnosti.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
I Miloš Biković kupio stan na Dorćolu

S druge strane, jedan mladi bračni par koji, takođe, stanuje u ovoj zgradi otkriva da im je komšija i Biković, ali da on nema toliko veliki stan kao Anastasija i Đorđe:

- Anastasija, njen dečko i Biković su kupili najskuplje i najveće stanove u zgradi. Bikovićev stan je manji, jer su Ražnatovićka i Kuljić kupili dva od po sto kvadrata i napravili dupleks. Ipak, glumac ima lepšu terasu, koja je velika kao pola stana. Njega smo viđali dok je još sve bilo u izgradnji, a Anastasija dolazi češće. Nije se definitivno preselila, čula sam da se kod njih stalno nešto dodaje, nisu bili zadovoljni kuhinjom, pa su to renovirali, a i nameštaj je nešto kasnio - ispričale su komšije.

Anastasija u blizini svog dupleksa ima još jedan stan u kom, takođe, provodi vreme. Kako tvrdi jedan maldić koji radi u lokalu u Strahinića Bana, Anasatsija je često njihov gost jer ima jedan manji stan u blizini:

Foto: ST/Vladimir Lukić
Ima dva stana na Dorćolu... Anastasija

- Najčešće je doveze vozač ili taksi. Stalno je s nekim koferima, neki roze nam je svima zapao za oko. Gostima koji sede u bašti uvek privuče pažnju kad prođe, komentarišu kako je lepa bez šminke. Dođe nekad i sa drugaricom nekom, jednom sam video i nekog visokog momka, kolege su mi rekle da joj je to dečko - otkrio je on.

Ipak, ovaj moma nije bio siguran da li je i taj stan u Anastasijinom vlasništvu ili je iznajmljen:

- Nisam siguran, ali vrlo moguće da je iznajmljen, 90 odsto stanova u toj zgradi se iznajmljuje. Ona je kupila novi stan, pet minuta pešice odavde, sigurno joj je to praktično, kad ide da obilazi radove - završio je mladić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading