IVANA I ŠA SE NE RAZVODE? Reperova prijateljica tvrdi da Aleksić neće ostati s Tarom, već da se MIRI SA ŽENOM!

Autor:

Zadruga

25.05.2021

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić već je proslavila razvod od Nenada Aleksića Ša koji ju je javno varao sa Tarom Simov u "Zadruzi 4". Međutim, poznata pevačica, koja repera dobro poznaje, tvrdi da će se on pomiriti sa suprugom.

RepublikaFoto: Instagram/nenadaleksicsha, _ivv_
Ipak će ostati zajedno... Ivana i Nenad

U pomirenje Ivane i Nenada potpuno je sigurna Zorica Marković koja tvrdi da Ša ne vara svoju suprugu prvi put, te da će mu ona i ovoga puta preći preko svega. 

- Sa Nenadom Aleksićem Ša imam konflikt još odavno. Tara Simov je jedno nevaspitano i bezobrazno derište. Svi znamo da je u "Zadruzi 3" jedva sačuvao brak zbog Dragane Mitar, kojoj je on bio samo sprdnja. Setite se samo tada koliko je on dozivao Ivanu i molio je da dođe u vrt - kazala je Markovićeva na početku.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Zna nešto što mi ne znamo... Zorica Marković

- Iskreno, moje mišljenje je da će oni da se pomire. Ša je ozbiljan licemer i manipulator, vi ne možete da shvatite koliko on voli pare i koliko su mu one bitne, zato je ovo i uradio toj jadnoj ženi - dodala je ona za "Kurir".

- Ne znam, žao mi je Ivane, ali ja sam sigurna da tu nema ništa od razvoda - zaključila je Zorica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dana

25.05.2021 08:39

Lažovi nemoralni.