(VIDEO) Biću ja njegova žena, videćete! Hit snimak Uraganki iz garderobe: Ivana Nikolić ODBRUSILA Sanji: TI SI BAR MAZNULA ITALIJANA, ŠTA MI DA RADIMO?

Autor:

Zabava

25.05.2021

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Nikolić odbrusila Sanji za Italijana.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/AP
Demijan Dejvi i Sanja Vučić

Ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji, grupa Hurricane, ostavile su snažan utisak u Roterdamu, a sada se već prepričava kako su "ukrale šou" italijanskim predstavnicima, dok su u kadru slavili pobedu. 

Naime, Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić prišle su članovima grupe Maneskin među prvima, kako bi im čestitale pobedu, a sve je to zabeleženo u direktnom prenosu Evrosonga. 

RepublikaFoto: printscreen
Demijan Dejvi

Ono što nismo znali, jeste kako je to izgledalo iz njihovog ugla. Deo vloga Marije Šerifović sada je viralan na Tviteru i to baš onaj gde "Uraganke" razgovaraju o Italijanu. 

Naime, na snimku nakon finalne večeri, u kojem vidimo naše devojke u garderobi, posle nastupa, ali i čujemo Sanju koja kaže "Biću ja njegova žena, videćete".

RepublikaFoto: youtube.com/Marija Serifovic
Ivana Nikolić

- Sanja je bar nešto uzela, a mi?! - pitala je Ivana na šta su se svi u sobi nasmejali.

- Ova Evrovizija je meni berićetna da vam kažem - našalila se Sanja.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading