DŽEJ ME JE SPASIO OD KRIMINALACA! Mina Kostić otkrila estradnu tajnu!

Autor:

Zabava

24.05.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je jedna situacija, došla je neka ekipa, hteli su da ostanem s njima. Međutim, Džej je napravio haos i frku. Nije dozvolio. On je nasrtljivim udvaračima govorio da se sklone od mene jer sam njegova devojka

Foto: e-stock/S. KOSTIĆ
Mina i Džej bili su veoma bliski

Folk pevačica Mina Kostić i dalje je neutešna zbog smrti muzičke legende Džeja Ramadanovskog, kog je beskrajno volela i nazivala bratom.

 Folkerka je specijalno za Srpski telegraf otvorila dušu i još uvek sveže rane, pa se prisetila kroz šta su sve prolazili zajedno, a onda je prvi put za novine uopšte ispričala da ju je Džej u više navrata spasavao i sačuvao od žestokih momaka koji su pripadali mafijaškim andergraund klanovima.

- Mene su stvarno svi obožavali. Dolazili su da me slušaju opasni ljudi. Bili su na glasu. Bili su deo podzemlja. Harali su tih devedesetih. Nisam ih se plašila, ali bila je jedna situacija, već sam snimila prvi CD. Došla je neka ekipa, hteli su da ostanem s njima, međutim, Džej je napravio haos i frku. Nije dozvolio. Rekao im je: "To je moja sestra, nema šanse da ostane. Ona je došla sa mnom i sa mnom će da ode." Uvek me je štitio. Kad god se neko raspitivao o meni ili bio dosadan Džej bi im govorio: "Beži, bre, to je moja devojka, idi, bre, svi se raspituju za nju." Tako me je spasavao od nasrtljivaca. Te stvari tada i nisam znala. On mi je to kasnije pričao. Čuvao me je i ko zna koliko puta, a da to nisam saznala. Znam da mi je Džej rekao tad, kada sam se pojavila, da sam napravila haos. Pitao me je šta sam to uradila naciji. Samo sam se smejala.

 I dalje se ne mirim sa činjenicom da mog Džeja više nema. Ja njega svuda čujem

Pet meseci od Džejove smrti, priznaje da je joj je još sve sveže kao prvog dana...

- Pa veoma je tužno sve to. I dalje mi je mnogo teško. I dalje se ne mirim sa činjenicom da mog Džeja više nema. Ja njega svuda čujem. Naviru mi sećanja na sva naša druženja. Na naše saradnje... I dalje imam njegov broj u telefonu. Poželim da ga pozovem... Čujem se i s njegovim ćerkama Marijom, Anom, kao i s njegovom Andrijanom. Pratim i njegov Instagram. Onda se rasplačem gledajući sve te slike. Vi ne znate koliko sam tužna - rekla je Mina na večeri organizovanoj povodom promocije pesme posvećene Džeju "Druže moj", koju je otpevao Acko Nezirović, dok je tekst napisao Beki Bekić.

 

Foto: instagram.com/minakostic_official

Dugu kosu sam zamenila pažom

Mina je promenila frizuru, ali, kako kaže, to nema nikakve veze s pričama da žene menjaju frizuru kada su nezadovoljne u ljubavi.

- Ja sam prezadovoljna. Ljubav je svuda oko nas. Svaki dan slavim život i nemam problem s nedostatkom ljubavi. Ošišala sam se jer sam želela promenu.

- Da je sada ovde s nama, on bi zujao sa svima. Voleo je da se druži s ljudima. Ne bi imao mira. Džej je bio suva energija. Imao je više energije od svih nas zajedno. Verovatno bi pio neko piće i pravio bi haos. Bio bi u centru pažnje definitivno - prisetila se pevačica zajedničkog druga, te istakla da 2019, kada su snimali spot za duetsku pesmu "Nema dalje", ništa nije slutilo da će zauvek napustiti ovaj svet:

- Ne, tada zaista nisam imala osećaj da ćemo ostati bez njega. Ali kada je poginuo Šaban Šaulić, ja sam rekla da ne znam kako ću da podnesem ako ostanem i bez Džeja. Plašila sam se za njega zbog korone. On je znao da sam ga beskrajno volela. Imala sam bratski odnos s njim i gledala sam ga kao rođenog brata. I on je mene puno voleo. Evo svaki dan čujem od kolega da im je pričao koliko me voli, beskrajno sam srećna zbog toga.

 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/e-stock/K. CVIJOVIĆ

Šaban i Sinan su želeli duet sa mnom

Pevačica je imala u planu duet sa Šaulićem, a za naš list je otkrila da je još jedan muzički velikan želeo da snimi pesmu s njom, ali ga je smrt u tome sprečila.

- Istina je, pričali smo Šaban i ja o duetu, dogovarali se. Imao je želju. Cenio me je puno. Evo vama otkrivam da smo i pokojni Sinan i ja imali u planu duet, ali ni to se, nažalost, nije desilo. Imala sam sreće da sam s obojicom bila veliki prijatelj. Voleli su me i cenili i voleli kako pevam.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading