SRAMOTA GA OD KOMŠILUKA, ĐANI BESAN ZBOG HAPŠENJA: Izvadio sam papir pred sudijom!

Autor:

Zabava

24.05.2021

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Radiša Trajković Đani uhapšen, danas je kao bomba odjeknula u medijima, a pevač i njegova supruga Slađa odmah su se oglasili i objasnili o čemu je reč.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Brine ga šta će reći komšije... Đani

Đani je izjavio da je priveden zbog saobraćajnog prekršaja za koji je kaznu platio, a policija nije imala to u evidenciji:

- Došla mi je policija na vrata da me vodi kod sudije za prekršaje, zbog neke kazne od pre pola godine. Ja im kažem da sam uredno platio, ali oni su mi rekli da moram da pođem sa njima. Kada su me doveli kod sudije, on mi kaže: "Niste platili kaznu". Ja izvadim papir i pitam: "Jel ova kazna nije plaćena?". Sudija kaže: "Da, ta". Naravno, odmah su me pustili. Ovo stvarno nema smisla. Nemaju preča posla nego mene da ganjaju, za nešto što sam uredno platio. Blamiraju me pred komšilukom, da mi policija dolazi na vrata. Strašno. Je*e lud zbunjenog - rekao je Đani za Informer. 

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Slađa se odmah oglasila... Pevač sa suprugom

A odlmah nakon što je ova vest odjeknula, oglasila se i pevačeva supruga za Republika.rs i objasnila šta se dogodilo:

- Đanija su zvali zbog neplaćene saobraćajne kazne. Zapravo, on je platio kaznu, ali su ponovo kontaktirali očigledno da bi još jednom platio. Čovek nije uhapšen, samo je otišao da vidi šta se dešava. Kod kuće smo, ja se smejem sve vreme, ne znam ko je odmah počeo da priča da je u zatvoru - izjavila je Slađa za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading