OGLASILA SE ĐANIJEVA SUPRUGA I OBJASNILA ZBOG ČEGA JE PRIVEDEN: Pevač morao u POLICIJU!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

24.05.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga folk pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađa, objasnila je zbog čega je policija privela njenog supruga u polcijsku stanicu.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Slađa objasnila šta se desilo Đaniju

- Đanija su zvali zbog neplaćene saobraćajne kazne. Zapravo, on je platio kaznu, ali su ponovo kontaktirali očigledno da bi još jednom platio. Čovek nije uhapšen, samo je otišao da vidi šta se dešava. Kod kuće smo, ja se smejem sve vreme, ne znam ko je odmah počeo da priča da je u zatvoru - izjavila je Slađa za Republika.rs.

Kako saznajemo, pevač je nedavno napravio saobraćajni prekršaj za koji je kaznu platio, ali zbog greške u sistemu policija nije imala evidenciju o plaćenoj kazni zbog čega je Đani morao u polcijsku stanicu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tomić Bane

24.05.2021 11:25

Da li je baš tako gospodjo Trajković? Ja ne bih reako.

Vlada

24.05.2021 11:42

Kada platite kaznu kod sudije za prekršaje morate da odnesete i predate priznanicu sudiji za prekršaje. I onda više nemate priznanicu. Jer niko ne vodi evidenciju plaćenih kazni od sudije za prekršaje. A kada prodje rok šalju policiju da hapse ljude, iako su platili kaznu. Ljudi onda moraju ponovo da plate kaznu ili da idu u zatvor. Sistem ne radi.