VODITELJKA IZVREĐALA URAGANKE NAKON NASTUPA: S njima možete kroz "silikonsku dolinu" u Beogradu! Bukti rat na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

24.05.2021

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ksenija, Sanja i Ivana postale su ponos Srbije s obzirom na to da su, na upravo završenoj Evroviziji", pokazale sve- odličan glas, dobar performans, sjajnu energiju, a pre svega verdar duh i lepo vaspitanje. Međutim, ljubomora pojedinaca bacila je senku na njihov nastup.

Foto: Tanjug/AP
Zbog njih gori internet i Evropa... Uraganke

Veliku prašinu na društvenim mrežama podigla je izjava slovenačke komentatorke koja je nakon nastupa naših predstavnica, grupe "Hurricane", u Ahoj areni u Roterdamu imala uvredljiv komentar koji je prenela jedna gledateljka:

- Ali ogavno ljubomorna slovenačka voditeljka s komentarom da biste se “s ove tri devojke mogli fino prošetati kroz beogradski "Silicone Valley” - glasio je komentar devojke na pomenutoj društvenoj mreži, a onda su se i ostali digli na noge i dali podršku našim prelepim devojkama.

Ova izjava postala je viralna i mnogi su je komentarisali na društvenoj mreži Tviter i podržali naše devojke:" Podrška za devojke. Neverovatno da neko tako nešto izjavi. Ona uopšte nije profesionalna", bili su samo od nekih.

RepublikaFoto: youtube.com/Eurovision Song Contest
Zavide im žene...

Nakon ovoga, i pevačica Katarina Ostojić Kaja podelila je svoje mišljenje, a zatim i iskustva svojih pratilaca sa društvene mreže instagram koji žive u dijaspori:

Foto: instagram.com/kaya_ostojic
Podržala devojke iz grupe "Hurricane"... Kaja Ostojić

- Pročitah negde da su tamo neki ljudi iz holandskog šoubiznisa rekli da "Srbija svakako nudi puno silikona i botoksa", aludirajući na naše predstavnice. E sad, kao neko ko dugi niz godina živi u susednoj im Belgiji moram da kažem da oni jesu sigurno "zgranuti" i "šokirani" kad vide upadljivu i neospornu lepotu i glamur... u tom, a i u mnoigim drugim delovima Evrope žene sve manje liče na žene, izgledaju androgeno, i ne libe se da drugu ženu nazovu "ku*vom" jer nosi visoke štikle. Da, dobro ste čuli. E zato, dragi moji, ja najviše na svetu volim svoju zemlju i jedva čekam da bude moćnija od njih kao što su joj i žene lepše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading