NIKADA JE NEĆE ZVATI SVETLANA, NEGO BAKO: Veljko RAŽNATOVIĆ ne želi ni da čuje za CECIN zahtev!

Autor:

Zabava

23.05.2021

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bokser između ostalog poslao jasnu poruku majci.

Foto: youtube.com/printscreen
Veljko i Ceca Ražnatović

Veljko Ražnatović proslavio je deseti trijumf u profi ringu, dok su mu podršku pružale majka Ceca i supruga Bogdana. Za emisiju "Premijera Vikend specijal" otkrio je kako se oseća, ali i koji su mu planovi na privatnom i profesionalnom planu.

Na početku otkrio je koliko je zapravo teško prezivati se Ražnatović.

- Već sam navikao na taj pritisak i na tu vrstu priprema, nekako na sebi imam teret velikog prezimena i svega što to prezime vuče. Kako nije teže, to je dodatni teret. To za mene predstavlja nešto ogromno, nešto što mi daje motivaciju, što me gura kad je teško. Do sada mi je dobro išlo i nadam se da će me Bog pogledati i u budućnosti - kaže Veljko i dodaje:

 

 

- Voleo bih da napravim još dva profi meča do kraja godine. Boks je najteži sport na svetu, ne treba druge sportove omalovažavati. Ja nisam nikad izgubio, tako da ne znam kako je to. To je moj život, verovatno je teže biti gubitnik. Po meni je poraz nešto najgore što može da se desi. Gledam sve boks mečeve, sve gledam, sve znam. Za koga god da me pitate, ja ću znati. Jako se puno štete nanosi glavi i telu, nemilosrdan je sport, samo ako si jako dobar, možeš ostati netaknut psihički i fizički. Ja se bavim boksom i sada ne razmišljam o tome, nemam te blokade u glavi.

Cecin naslednik otkriva i koliko ga je roditeljstvo promenilo. 

- Smatram da sam se stabilizovao pre nego što sam postao otac. Mislim da sam samo odrastao, nisam se ja nešto mnogo promenio, i dalje sam isti čovek. Odvratno mi je da kažem da sam najbolji tata, ali snalazim se. Znam da menjam pelene, pomažem, tu samu svojoj ulozi svaki dan. Svakako moja žena više čuva dete. Ponosim se što sam mlad otac, opet bih isto uradio, to je moj sin, za njega bih sve uradio. Ne znam ko je to podeljen, isti je kao ja, isti čovek, još je mali, ali ima karakter. Kažem ja njemu da je isti mama, kaže njemu ona da je isti tata. Kao i sve porodice. Ceca je mnogo popustljivija prema unuku, valjda je to normalno. Ja nisam toliko romantičan... To su meni sve najnormalnije stvari, srpske stvari. Naravno da imamo želju da proširimo porodicu, šta god Bog da, ako Bog da postaću tata još pet puta - kaže Veljko i otkriva kako izgledaju njegovi dani u Titelu.

Foto: printscreen/instagram
Ceca sa unukom Željkom

- Ja sam u Titelu neko vreme i bolje mi je tamo nego ovde sada. Imam dvadesetak pasa, to su jaki psi i nisu za žensku ruku. Svaki dan je gotovo isti, trčim, bavim se psima.

 Istakao je da će njegov naslednik Željko Cecu oslovljavati isključivo sa - bako, iako to nije njena želja.

- Ja s majkom o tome ne razgovaram. Nikada je neće zvati Svetlana, nego bako - kaže Veljko, a na pitanje da li sa suprugom Bogdanom ima nesuglasice poručuje:

Foto: instagram.com/veljkoraznatovic
Veljko sa suprugom Bogdanom Ražnatović

- Da bi imali nesuglasice, dvoje moraju da se ne slažu, a ja namestim da bude onako kako ona kaže - kaže Ražnatović kroz osmeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading