BLIŽI SE ROĐENDAN MALOG ŽELJKA: Ceca otkrila hoće li biti proslave, pa se osvrnula na Anastasiju

Autor: Republika.rs

Zabava

25.04.2021

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović otkrila je da li će proslavljati rođendan svog unuka.

RepublikaFoto: Printscreen
Ceca je otkrila da li će biti proslave Željkovog rođendana...

Srpska majka, Ceca Ražnatović, pre skoro godinu dana postala je baka, nakon što se Bogdana, žena njenog sina Veljka porodila.

Neretko se društvenim mrežama članova porodice Ražnatović mogu videti slike i snimci malog Željka, koji očigledno izaziva puno sreće i osmeha, a kako će mu prvi rođendan biti u junu, sve zanima da li će Ceca svom unuku prirediti veliku proslavu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

- Rano je i u zavisnosti od situacije. Ako Vlada dozvoli okupljanja, postoje izgledi da ćemo normalno da živimo. Do tada ne verujem, ja pratim uputsva. Ako u junu ne bude prostora biće u porodici slavlje- rekla je Ceca , koja se pre par dana vakcinisala, za "Premijeru vikend specijal", objašnjavajući da će pratiti epidemiološke mere, te ukoliko ne bude prostora za veliko veselje, unukov rođendan će obeležiti u najužem krugu porodice.

 

 

Osvrnula se ovom prilikom i na činjenicu da je Anastasija kupila dupleks od 200 kvadrata na Dorćolu, pa je rekla šta misli o tome:

- Ona je odrasla, može ona bez mame. Jako smo vezane, konsultujemo se oko svega. Još nije u toj fazi da se preseljava, ali uskoro će.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading