(FOTO) CEO SVET HVALI NAŠE URAGANKE, SAMO KARLEUŠA PLJUJE: Pogledajte kako je ocrnila naše predstavnice, LJUBOMORA ŠTA LI JE?

Autor:

Zabava

23.05.2021

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karleuša opet zgrozila Srbiju bljuvotinama!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jelena Karleuša napljuvala Uraganke!

Nakon što su se naše fenomenalne devojke iz Hurricane benda plasirale u finale Evrovizije, svi smo sinoć sa nestrpljenjem iščekivali ishod glasanja. Cela Srbija je bila uz Uraganke svim srcem do poslednjeg momenta, pa čak i kad smo saznali da su osvojile 15.mesto, iako slabiji plasman nego što smo očekivali, one su zaludele ceo svet svojim perfomansom i postale naše pobednice.

Mnogima nije bilo pravo i nisu očekivali ovakav ishod, ali su drage devojke ipak bile ponosne što su ušle u finale, te su na aerodromu ponosno pozirale pred kamerama sa osmehom na licu.

Tom prilikom se oglasila Jelena Karleuša na Instagramu, čuvena po svojim ničim izazvanim pljuvačinama prema kolegama i kolginicama. Dala je objašnjenje zašto Uraganke po njenom mišlenju, nisu osvojile bolji plasman i zgrozila i izrevoltirala Srbiju svojim sramnim izlaganjem:

- Devojke iz grupe "Hurricane" su dale sve od sebe da dostojno predstavljaju Srbiju i ja im od sveg srca čestitam. Bravo devojke! - pa je nastavila sramno izlaganje:

- Nažalost, kao što sam i predidela, prvila igre na evropskoj sceni su ipak malo drugačija i to mora da nam bude jasno. Traži se koncept, traži se poruka, traži se pop art, hrabrost, nova vrsta cool.a, traži se ono što Balkan ne oseća i ne razume. Ono što mi volimo na ovim prostorima, za šta mi mislimo da "kida, grmi i gori" nažalost nije ono što pali ostatak sveta.

- Opet ću dati primer Marije Šerifović koja je pobedila. Imala je koncept, poruku, hrabrost i bila je  dovljno čuda da bude art. O talentu i dobroj pesmi da ne govorim. Zato je pobedila, tad u tom momentu je bila novi, drugačiji vibe. Marija je to bila prirodno.. Marija je bila ličnost, a pobedu uvek odnosi POSEBNA LIČNOST..

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Ami

23.05.2021 12:15

Pa sta je to rekla Karleusa do ISTINU- samo neki to ne vole da cuju.

Odgovori 35 15
DRAGANA

23.05.2021 18:54

@Ami - Ma hajde molim Vas stvarno im se nema šta prigovoriti.I stvarno dajte da pošaljemo "umetnicu"sledeće godine da nam osvane i da vidimo kako se to radi ovako iz godine u godinu slušamo kako niko ne valja i postaje dosadno.Dakle sledeće godine Jelena Tošić.

Mira

24.05.2021 05:09

@DRAGANA - Tada bi se obrukali za sve pare. Sve zivo komentarise i ako nema veze sa pevanjem i zivotom.

Saki

23.05.2021 12:58

Bakice nisi vise ni za pornice a kamoli da komentarises.

Odgovori 16 10