SVAĐA ZBOG LAŽNIH BRILIJANATA: Ilda i Zorica u klinču zbog falš nakita, BRUNCLIKOVA JOJ KUPILA LAŽNJAKE, A HVALILA SE DA SU PRAVI?

Autor:

Zabava

22.05.2021

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karambol zbog falš nakita!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zorica Brunclik

Kako SCANDAL! saznaje, zlobnici su hteli pošto-poto da zavade kume Ildu Šaulić i Zoricu Brunclik! Sve se desilo kada se rodila Ildina ćerkica Ema, tačnije, kada je Ilda slavila Emin prvi rođendan!

Smislili opasan plan!

– Ljudi su mnogo ljubomorni na bliskost Šaulića sa Zoricom i Kemišem, žulja ih što su godinama kumovi i što se vole i poštuju, a Zorica posebno voli Ildu i baš je bila srećna kada je ona Emi slavila rođendan, pa je rešila da se otvori – započinje izvor Scandala! i dodaje:

– Kupila je kumčetu prave brilijante i za taj poklon se baš otvorila, izdvojila je čak nekoliko hiljada evra i nije žalila para. Međutim, kada je pokazala poklon na veselju, zlobnici su brže-bolje počeli da šire priču kako su to lažni brilijanti i kako je Zorica uvalila kumčetu falš nakit, a kao hvali se da je kupila najskuplji poklon. Problem je u stvari bio što su svi hteli da puknu od muke zbog njihove bliskosti i uzajamnog poštovanja, a tek kad su videli brilijante, pali su na dupe. Ne znam ni da li je ta glupa laž stigla do Ilde, ali i da jeste, ona u to nikad ne bi poverovala, niti bi se time bavila. Sa druge strane, Zorica nije od juče, zna šta kupuje i nikad ne bi moglo da joj se desi da joj bilo ko uvali falš nakit, tako da su džaba pokušali da ih zavade, nije im uspelo – zaključio je izvor za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading