JAŠAR AHMEDOVSKI OTKRIO TAJNU JELENE KARLEUŠE: Nećete verovati na koji način je pevač povezan sa JK, IZAŠLO SVE NA VIDELO!

Autor:

Zabava

21.05.2021

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izašlo na videlo, ono što svi žele da znaju!

 

RepublikaFoto: instagram.com/jasar.ahmedovskii, E-Stock
Jašar Ahmedovski otkrio tajnu Karleuše..

Jašar Ahmedovski je jedna od najvećih zvezda u istoriji domaće muzike, a tokom svih decenija karijere uspeo je da sačuva svoju privatnost od javnosti. Retko daje intervjue a i kada to učini ne želi da priča mnogo o privatnim temama. Ipak, u emisiji „Pečat u vremenu“ otvorio je dušu autoru Goranu Jovanoviću i otkrio mnoge dosad nepoznate detalje iz svog života, između ostalog kako je Jeleni Karleuši dao prvi bakšiš.

Jašar otkrio kako je Karleuša dobila prvi bakšiš!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

–Bio sam veliki prijatelj sa njenom majkom, Divnom Karleušom. Mnogo smo se družili, a živele su na Novom Beogradu tada, ja odem kod njih i kaže mi Divna: „E Jale, sad ćeš da čuješ moju malu kako svira flautu“. Pristanem, onda je ona došla i svirala moju pesmu „Jagnje moje malo“. Stvarno je lepo svirala i ja sam morao da joj dam neke parice da kupi čokoladu. Meni je drago da je Jelena uspela u svojoj karijeri, jer je znam još od kada je bila mala devojčica – rekao je Jašar za Toxic folk, a prenosi Scandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Joca

22.05.2021 05:40

Verovatno je i mama svirala neki instrument