PEVALA "JAČI SMO OD SRBIJE" A SADA SE OD NJE PERU SVE KOLEGE: Poznati pevač ODBIO DA NASTUPI sa Jadrankom Barjaktarović!

Autor:

Zabava

20.05.2021

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici sve krenulo nizbrdo.

 

Foto: ST/Nebojša Mandić, printscreen/instagram.com/amargileofficial
Amar Gile, Jadranka Barjaktarović

Crnogorska pevačica Jadranka Barjaktarović došla je u središte skandala kada je u septembru prošle godine na jednom skupu promenila stih poznate pesme i otpevala "Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije". Javnost joj to nije mogla oprostiti, a veliki deo medija joj je zatvorio vrata.

Naime, Jadranka je zakazala nastup za 21. maj ove godine kada se obeležava Dan nezavisnoti u Crnoj Gori. U hotelu u Podgorici trebala je nastupati zajedno sa kolegom Amarom Giletom.

Foto: youtube.com/ daVideo
Amar Gile odbio da nastupi

- Menadžer Amar Gileta prvo je pristao na nastup, ali su isti ubrzo otkazali.Koliko znam, neće da budu stavljeni u bilo kakav politički kontekst, niti da se priča da je Gile pevao sa Jadrankom baš na taj dan, pogotovo ne nakon svega što je bilo, vezano za njen veliki kiks vezan za Srbiju- rekao je izvor.

Gile je sklonjen sa najavnog plakata, a stavljen je Šerif Konjević, koji je pristao da peva. Međutim, znam da se pričalo da se čak, navodno, i on dvoumio, ali kako stvari stoje - pevaće- istakao je pa dodao:

Foto: youtube.com/Nikad nije kasno
Šerif Konjević zamenio kolegu

- Očigledno su birani pevači koji nisu iz Srbije. Malo je čudno to što Šerif dugo nije pevao u Crnoj Gori, bar ne da znamo da je imao neki koncert.

Oglasio se i Giletov menadžer koji je potvrdio da je nastup otkazan.

- Nismo znali da je to u vezi toga. Mi ne želimo ni na čiju stranu da stajemo. Gile nije političar, nego pevač. Bilo ko da je nazvao od političara, mi ne bismo pevali. Ja sam to otkazao i to je to- rekao je Giletov menadžer Toni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dušan

22.05.2021 14:45

Bolje da su promenili pevaljku koja nije dobrodošla za Srbe u Srbiji i Srbe u Crnoj Gori.