(FOTO) OVA GLUMICA DAJE GLAS SUNĐER BOBU! Glas joj svi znate, a evo kako izgleda Vladislava!

Autor: Republika.rs

Zabava

19.05.2021

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planetarno popularni crtani film "Sunđer Pop" već godinama prikazuje se i u Srbiji, a glas glavnom junaku daje mlada srpska glumica.

Foto: youtube.com
Sunđer Bob Kockalone

Glumica Vladislava Đorđević   Vaca zaposlena u pozorištu " Duško Radović" gde igra dosta predstava kako za decu tako i za tinejdžere.

Međutim popularnost  je stvarila na televiziji i to zahvaljujući sinhronizacija najomiljenijeg lika kako među mališanima tako i odraslima " Sunđer Boba", piše Puls.

-Imala sam poteškoća u prvih par epizoda i baš se sećam da sam govorila da moram ponovo da ih uradim. Potrebno je ipak neko vreme da osvojiš i pronađeš lik, da ga na neki način upoznaš odnosno povežeš se sa njim. Ne možeš u prvoj epizodi baš da sagledaš kakav je to lik, a ja sam ga vremenom gradila i zamišljala - iskrena je Vaca, a zatim je objasnila i kako je ljudi doživljavaju:

RepublikaFoto: youtube.com
Vladislava Đorđević sinhronizuje Sunđer Boba

- Verovali ili ne odrasli više vole da se suoče sa tim ko je Sunđer Bob za razliku od dece, što je i razumljivo, jer se razočaraju i zamišljaju ga kao realnog lika - zaključuje Vaca, prenosi pomenuti mediji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading