NEDA UKRADEN OTKRILA KO JOJ SE OD MOĆNIH POLITIČARA UDVARAO: Nije mogla a da ne pomene SLOBODANA MILOŠEVIĆA!

Autor:

Zabava

19.05.2021

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica otkrila da je dobijala bezbroj ponuda, pa se osvrnula na situaciju sa bogatašem.

 

Foto: youtube.com/printscreen
Neda Ukraden o političarima

Neda Ukraden otkrila je u sinoćnjoj emisiji "Amidži šou" da su joj se udvarali mnogi moćnici, među kojima je najviše bilo jugoslovenskih političara.

- Nema koji se nije udvarao. Nije mi se udvarao Slobodan Milošević, njega ne poznajem. Udvarali su mi se pijani idioti samo - zaključila je pevačica.

- Nema ko mi se nije udvarao. Samo ova nova garda mi se nije udvarala, ali zato jugoslovenski, pa to je strašno - dodaje Neda.

Foto: youtube.com/printscreen
Požalila se na bigataša

Potom je ispričala anegdotu o bogatašu koji nije hteo da joj kupi majicu.

- To je inače bila jedna vrlo ozbiljna veza, otišli smo da upoznamo porodice. To je bio Dan zaljubljenih. Bio je jako bogat u Sidneju, a 14. februara , čovek ni ružu da donese, a onda sam ja otišla da kupujem tako bezveze, a on me pita ''Zašto kupuješ tu majicu, pa imaš već majicu?'', i tu je bio naš kraj. Bogatsvo je samoj sebi priuštiti stvari o kojima sam sanjala. Ostalo je naravno i za moje potomke. Punim dvorane godinama pevam , putujem, valjda mogu da kupim i neku majicu - priča Neda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading