(FOTO) DUŠKO TOŠIĆ SLAO NEPRISTOJNE PORUKE OVOJ POZNATOJ SNAJKI: Zgranućete kad vidite o kojoj lepotici je reč, ISPLIVALI SVI DETALJI!

Autor:

Zabava

11.05.2021

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali svi detalji Duškove prevare!

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Duško Tošič slao poruke Milici Gajić!

Suprug  Jelene Karleuše, Duško Tošić pre par godina slao je poruke snaji Slobodana Miloševića, Milici Gajić.

Kako Srpski telegraf saznaje, Tošić je od malih nogu bio očaran Milicom, a nakon što ga je prije nekoliko godina prijatelj upoznao s njom, Duško je počeo da joj se udvara iako je u to vrijeme ona bila u vanbračnoj zajednici sa Markom Miloševićem, a on uveliko u braku sa Jelenom.

RepublikaFoto: printscreen
Milica Gajić

– Duško je odmalena bio očaran Milicom Gajić. Sudbina se poigrala, pa se pre nekoliko godina u jeku popularnosti upoznao sa Milicom na jednom privatnom slavlju. Čim ju je spazio, rekao je drugu da ga upozna sa njom, a pošto Jelena zbog nastupa nije bila s njim, Duško nije mogao da se suzdrži već joj je odmah uputio komplimente: “Velika mi je čast da te upoznam. Bila si deo mnogih dečačkih snova, pa i moj. Ti si žena koja je kao vino, odlično izgledaš.” Ove izjave su šokirale Milicu – otkriva komšija Duška Tošića iz njegovog rodnog sela Orlovat nadomak Zrenjanina i uverava da je Tošić ubrzo nabavio Miličin broj telefona.

– Duško nije mogao da preboli što Milica ne reaguje na njegovo udvaranje, ali je ipak odlučio da joj pošalje poklon. On joj je poslao korpu sa 101 ružom i porukom: “Za sve što ti treba, tu sam. Voleo bih da se vidimo.” Njegova poruka ju je pozitivno iznenadila, ali je ipak odlučila da mu pokaže odbojnost, pa mu je odgovorila da sa sinom pronalazi mir u Požarevcu, gde trenutno živi – ističe sagovornik i uverava da Tošić nije želio da odustane uprkos tome što ga je Gajićka na kulturan način odbijala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading