LEA KIŠ JEDVA PREŽIVELA NA OPERACIONOM STOLU: Doktori je dva puta gubili, POTRESNI DETALJI!

Autor:

Zabava

18.05.2021

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka ispričala šokantnu priču.

Foto: instagram.com/leakis.lk
Lea Kš

Lea Kiš progovorila je, po prvi put, o teškom periodu kroz koji je prošla davne 1999. godine, a kada je usled komplikacija doživela pobačaj, ali i ozbiljno narušila svoje zdravstveno stanje.

- Vest o trudnoći Momčilo i ja dočekali smo sa velikim oduševljenjem. Sve je počelo dobro, međutim, zbog velikog stresa koji smo tada svi proživljavali, bombardovanja koje je bilo u toku, stvari su se iskomplikovale. Iako je trudnoća vođena kao normalna, završila se kao vanmaterična, sa posledicama koje su, nažalost, ostale trajne - ispričala je Lea i dodala:

Foto: Printscreen
Lea Kiš sa ćerkom Sarom

- Sledeće čega se sećam je razgovor sa lekarom u bolničkoj sobi. Rekli su mi da je operacija trajala tri i po sata i da mi se desilo nešto što se retko dešava - nisam imala spoljašnje, već unutrašnje krvarenje. Trudnoća mi je oštetila aortu u stomaku i iskrvarila sam za nepunih dvadeset minuta. Svi su se čuduli kako sam ostala živa. Doktor mi je rekao da je u pitanju božija volja jer su me dva puta gubili - otkrila je voditeljka u svojoj emotivnoj ispovesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading