DEA POSLALA VAŽNU PORUKU NA USKRS, a potom progovorila o PRETNJAMA DA ĆE BITI UHAPŠENA!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.05.2021

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intervjuisali smo Deu Đurđević i otkrili kako provodi praznike!

RepublikaFoto: ST/Petar Divac
Dea će praznike provesti sa porodicom...

Dea Đurđević, jedna je od najpopularnijih voditeljki sa naših podneblje, što zbog posvećenosti poslu, što zbog pozitivne energije koju prenosi, koliko na kolege, toliko i na gledaoce.

Dea je postala popularna svojim trudom i ulaganjem na televiziji "Pink", a javnosti je upala u oko nakon saobraćajne nesreće koju je jedva preživela. Uprkos tom stravičnom događaju voditeljka je uspela da se potpuno oporavi i da nastavi da obavlja svoj posao kranje profesionalno, zbog čega je neretko nazivaju radoholičaremm. Ovom prilikom mi smo je pitali da li je zaista radoholičar.

- Istina je da sam radoholik. Volim svoj posao i smatram, da novinar mora uvek da se usavršava i da radi na sebi. Nikad nije dovoljno dobro i uvek može više i bolje. Takođe, bavim se i društveno odgovornim radom kroz udruženje Budimo bezbedni, gde imam punu podršku televizije na kojoj radim- rekla je Dea, pa se za nas podsetila i svojih početničkih dana:

RepublikaFoto: ST/Petar Divac
Priznala je da je ipak radoholičar...

- U svet novinarstva sam ušla kao volonter na TV Pink kada sam završila Fakultet političkih nauka i sećam se da je to bio ulazak u potpuno novi svet za mene. Na televiziji se sve odvija brzo, informacije se menjaju i dopunjuju u sekundi, a ti uvek moraš biti pripremljen i dobro obavešten. Tako da bih budućim kolegama preporučila da mnogo čitaju, da svakodnevno rade na sebi i da se trud i rad isplati uvek. Nekako mi je tada, na početku, pojavjivanje na ekranu bio dalek san iako sam radila na televiziji i čekala sam prvu priliku da bih pokazala šta znam. Bitno je da prepoznate taj momenat koji može da vam promeni život. Često ljudi kažu za nekoga da je imao sreće i da je “postao poznat preko noći”. Ono što se ne vidi je mukotrpan rad i onda te život mora nagraditi nekim srećnim momentom. Tako je i sada, svi vide kako smo na ekranu nasmejani i dobro potkovani informacijama, a podloga za sve to je dobra priprema i informisanost.

RepublikaFoto: ST/Petar Divac
Trudi se da bude društveno odgovorna...

Pitali smo je i da li idalje smatra da je ulazak u politiku logičan sled događaja, a svojim odgovorom Dea nas je potpuno oduševila jer je pokazala da još uvek pamti gradio sa fakulteta:

- Smatram da je društvena odgovornost obaveza svakog građanina, a pre svega javne ličnosti. Što bi rekao Aristotel, čovek je zoon politikon, društveno biće, biće zajednice i bez nje ne može opstati, a ukoliko bih ja mogla da bolje utičem na društvo i da pomognem da društvo bude bolje, da zajedno napredujemo onda smatram da je to zaista logičan sled u mojoj karijeri. Trenutno kroz javne tribine Budimo bezbedni pokušavam da skrenem pažnju na značaj bezbednosne kulture i da kroz svoj primer motivišem ljude i pokažem da se sve u životu može prevazići. Ali, moram da naglasim da sam ja zaljubljena u svoj posao i vrlo zadovoljna ovim što radim na televiziji Pink.

RepublikaFoto: ST/Petar Divac
Nije znala za pretnju zatvorrom...

Međutim, ovu voditeljku politika nije mazila, te su joj 2019. godine, koju je gotovo celu provela u bolnici, opozicioni političari obećali da će je uhapsiti čim dođu na vlast, pitali smo je kako se tada osećala, ali se ipostavilo da ona za to nije ni čula:

Ne znam da su to rekli, jer sam ja 2019. godinu gotovo celu provela u bolnici. Mogu samo da kažem da se to potpuno kosi sa slobodom medija o kojoj se stalno govori i raspravlja u javnosti.

Za kraj smo se osvrnuli i na veliki praznik koji danas slavimo, Uskrs, pa nas je zanimalo kako će proslaviti i da li je vernik.

- Obožavam praznike. Veliki sam poštovalac srpske tradicije i na Veliki petak postim i  farbam jaja, a Vaskrs provodim sa porodicom. Tada, kao i za svaki praznik, uživamo zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading