Melina i Haris nemaju mira u kući od dva miliona evra: Pored Džinovićeve vile leglo narkomana i skitnica!

Autor:

Zabava

17.05.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haris i Melina Džinović pored vile imaju problema sa leglom narkomana i skitnica.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Haris i Melina Džinović

Folk pevač Haris Džinović i Melina nedavno su na veliki islamski praznik Bajram proslavili i useljenje u novu vilu na Senjaku i tom prilikom ugostili bliske prijatelje. Međutim, kako Srpski telegraf otkriva, porodica Džinović je u panici jer je tik pored njihovog imanja ruinirana kuća, koja je leglo narkomana i skitnica.

- Pevač se s porodicom pre izvesnog vremena uselio u velelepnu vilu od 900 kvadratnih metara na Senjaku, koju je gradio četiri godine, a nedavno je tim povodom priredio i slavlje, na koje su došli mnogi njihovi prijatelji. Iako ova lokacija zlata vredi i važi za luks deo prestonice, niko nije sumnjao da, pored toliko uloženih para i toliko muke i truda, može da bude problema i peripetija koji će da im remete dugo željeni mir. Kada je pre četiri godine kupio zemlju u luksuznom beogradskom kraju Senjak, gde je ubrzo počeo sa zidanjem velelepne porodične kuće u vrednosti od dva miliona evra, Haris je ovo zamišljao kao malu oazu mira za njega, Melinu i njihove dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana. Kada su pre izgradnje obilazili lokaciju, videli su prelepu vilu s desne strane, to je jedna od lepših i luksuznijih kuća u tom kraju. Ipak, oni baš i nisu obraćali pažnju šta se nalazi s leve strane. Naime, bilo je letnje vreme, pa se ruinirana vila koja se nalazi tik uz njihovu nije videla. Oni nisu slutili šta se sve odvija u dvorištu pored, koje nije čak ni ograđeno i može da priđe bukvalno svako ko želi - priča naš izvor iz komšiluka Harisa i Meline.

 Folkerova porodica se ne oseća bezbedno iako imaju kamere, džaba i one ako se nešto desi, tvrde komšije

Ekipa Srpskog telegrafa tragom ovih informacija uputila se u njihov kraj i zabeležila užasan prizor koji su nam komšije opisale.

- Da su znali da je u kući pored njihove leglo lutalica, narkomana, migranata i ko zna čega još, mislim da bi dobro razmislili da li će graditi ovde kuću ili ne. Unutra je puno fekalija, izmeta, kondoma, špriceva i smeća - naglašava naš sagovornik i dodaje:

- Čuli smo da se Melina žalila da se plaši da neki narkoman ili skitnica ne preskoči i napadne nekoga od dece kada ulaze u dvorište. Ne oseća se bezbedno iako imaju kamere, džaba i one ako se nešto desi. I smrad se širi okolo. Oni imaju obezbeđenje, kamere, sve po poslednjoj tehnici, ali mira neće imati dok neko ne kupi tu ruinu ili dok ne rastera hordu koja se u njoj skuplja i ordinira svako veče.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić/Promo foto

Inače, vidi se da je stara vila tik uz Džinovićevu napuštena godinama, zarasla je u šiblje i strnjiku. Drveće je na sve strane, dvorište je neograđeno. Ne može da se priđe na metar toj kući, a da se ne oseti nesnosan smrad, koji se iz nje širi.

Ovim povodom pokušali smo i da kontaktiramo s Džinovićima, međutim, do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dušan

18.05.2021 06:23

Pa neka kupe oni i poruše ruiniranu zgradu.